Raseiniuose vyriškių sekso sceną išvydusi nepilnametė iškvietė policiją

Vyrų pora iš Raseinių pateko į itin nejaukią situaciją – viešoje vietoje lytinę aistrą tenkinusius asmenis sustabdė policijos pareigūnai, iškviesti pro šalį ėjusios mergaitės.

Lietuvos policijos nuotr.


jarmo.net 

redakcija@jarmo.net

Šiaulių apskrities policija praneša, kad birželio 11-ąją 16 val. 17 min. Raseiniuose, Maironio g., parke, vyras, gimęs 1946 metais, ir neblaivus (2,05 prom.) vyras, gimęs 1976 m., tenkino lytinę aistrą.

„Įvykį Maironio g. esančiame parke pastebėjo nepilnametė mergaitė ir apie tai pranešė Bendrajam pagalbos centrui. Tai buvo oralinis seksas. Pareigūnams jie pasiteisino galvoję, kad niekas jų nemato. Jie sulaikyti nebuvo“, – portalui jarmo.net penktadienį teigė Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vedėjas Artūras Šliavas.

Pradėtas tyrimas dėl viešosios tvarkos pažeidimo.

Pagal Administracinių nusižengimų kodeksą, necenzūriniai žodžiai ar gestai viešosiose vietose, įžeidžiamas kibimas prie žmonių, kiti tyčiniai veiksmai, kuriais siekiama pažeisti viešąją tvarką ir žmonių rimtį, užtraukia baudą nuo trisdešimt iki vieno šimto keturiasdešimt eurų.

Mums rūpi, kad skaitytojus pasiektų kokybiškas turinys, todėl stengiamės užtikrinti sklandžią teksto kalbą ir faktų patikimumą. Pastebėję neatitikimus ar klaidas apie tai mums galite pranešti e. p. redakcija@jarmo.net

redakcija@jarmo.net


Ar esate pilnatmetis?

Šio teksto nerekomenduojame skaityti jaunesniems nei 18 metų skaitytojams. Jame pateikiama informacija nėra tinkama jaunesnio amžiaus asmenims


Naujesnė Senesni