Naujųjų metų bučinys Niujorke: pora tikisi, kad ši akimirka keis visuomenės požiūrį

Gėjų pora, išpopuliarėjusi po to, kai televizijos kanalas CNN užfiksavo juos besibučiuojančius per garsųjį Naujųjų metų vakarėlį Niujorko „Times“ aikštėje, tikisi, kad įkvėpė „jaunimą visada būti savimi“, nors ši miela akimirka sulaukė ir homofobiškos reakcijos.

Momentinė ekrano nuotr.


jarmo.net 

redakcija@jarmo.net

Vaikinų poros bučinys buvo transliuojamas visose JAV per pagrindinius kanalus, tokius kaip CNN, ABC „News“ ir CBS, ir greitai išpopuliarėjo socialiniuose tinkluose. Vartotojai masiškai dalijosi bučinio nuotraukomis.

LGBTQ+ žmonės žavėjosi, kad Naujieji metai prasideda televizijoms parodant žiūrovams tos pačios lyties porą, bet, žinoma, kai kurie buvo pasipiktinę tuo, jog du besibučiuojantys vaikinai rodomi tiesioginiame televizijos eteryje. Kai kurie anti-LGBTQ+ internautai tvirtino, kad ši akimirka buvo parodyta specialiai tam, jog visuomenėje būtų atlikta „psichologinė operacija“.

Kalbėdama su LGBTQ+ leidiniu „PinkNews“, pati pora bučinio akimirką apibūdino kaip „nuostabią“ ir teigė besitikinti, kad šis dėmesys turės teigiamos įtakos visai visuomenei.

„Turėjau nuostabią galimybę pasidalyti naujametiniu bučiniu su savo partneriu viso pasaulio akivaizdoje. Dėkojame už gautus teigiamus atsiliepimus ir tikimės, kad mūsų patirtis įkvėps jaunimą visada būti savimi“, – kalbėjo su savo vaikinu televizijoje užfiksuotas Erikssonas. 

„Žmonės bijo to, ko nesupranta. Jei žmonės jaučia neapykantą homoseksualiems žmonėms, tai nebūtinai yra jų pačių kaltė. Mes negalime pasirinkti, kaip būsime auklėjami, bet galime pasirinkti, kaip elgsimės su kitais ir ugdysime ateities kartas“, – pridūrė jis.

Parengta pagal thepinknews.com informaciją
Naujesnė Senesni