Ą. Misiukevičiaus širdies draugą Vilniuje džiugina meilė ir kepta duona

Kaip romantiškame filme – plaukų stilisto Ąžuolo Misiukevičiaus ir iliustratoriaus Jeano meilė užsimezgė Paryžiaus restorane. Po malonaus nesusipratimo kalbėtis pradėję vaikinai netruko pajusti vienas kitam simpatiją, o viskas išsirutuliojo iki gyvenimą keičiančių jausmų. Dabar Jeanas – vilnietis. Apie tai, kokį įspūdį jam padarė Lietuva ir lietuviai, vyras pasakojo laidoje „Bus visko“.

LNK nuotr.


LNK.lt

redakcija@lnk.lt

Iki šiol Ąžuolas savo širdies draugą lankydavo Prancūzijoje, tačiau visai neseniai Jeanas padarė ypač svarbų sprendimą – persikraustė gyventi į Lietuvą. Prancūzas dirba iliustratoriumi, o ši profesija leidžia dirbti iš bet kurio pasaulio kampelio.

Mada, grožis bei menas yra mylimuosius vienijančios temos. Apie jas Ąžuolas ir Jeanas gali kalbėti valandų valandas. Kita dažna tema – Lietuva. Čia prancūzą ypač šiltai priėmė Ąžuolo šeima.

LNK nuotr.

„Aš laimingas, nes lietuviai – labai svetingi žmonės“, – sakė Jeanas.

Ypatinga, visame pasaulyje vertinama virtuve garsėjanti Prancūzija, anot jo, čia nustelbiama mažutės, kuklios Lietuvos.

„Nuoširdžiai galvoju, kad lietuviškas maistas yra išskirtinis. Mielai būčiau pažinęs jūsų virtuvę anksčiau, ji tikrai gera!“ – pagyrų negailėjo Jeanas.

Prancūzas išskyrė savo mėgstamiausius patiekalus.

„Cepelinai – Dieve mano! Taip pat man nuostabą sukėlė kepta duona su sūriu ir česnaku. Dieve, galiu mirti dėl to!“ – seilę varvino Jeanas.

LNK nuotr.

Artimiausiu metu jis planuoja pristatyti Ąžuolą savo šeimai Prancūzijoje. Vyras juokiasi, kad iki šiol apie jį jie žinojo tik iš jo nesiliaujančių pasakojimų ir begalės istorijų.

Drąsa gyventi kai nori – laidoje „Bus visko“ per LNK.LT ir LNK eteryje.

Naujesnė Senesni