Ąžuolo Misiukevičiaus meilės istorija prasidėjo nuo išpilto vyno

Plaukų stilistas Ąžuolas Misiukevičius neplanuoja gyventi tyliai ir užsisklęsti savyje. Iš gyvenimo jis nori imti viską, ką gali. Dabar žinomas vyras gali džiaugtis ne tik sėkminga karjera, bet ir meile. Šalia jo – neseniai į Lietuvą iš Prancūzijos atsikraustęs mylimasis Jeanas. Vyrų meilės istorija prasidėjo netikėtai ir labai romantiškai. Dėl visko kaltas Paryžius, Ąžuolo temperamentas ir išpiltas vynas.

LNK nuotr.


LNK.lt

redakcija@jarmo.net

Ažuolą ir Jeaną likimas suvedė netikėtai. Su darbo reikalais vykęs į Paryžių, lietuvis su kolege ten užsuko papietauti viename restorane.

„Toks mano temperamentas – mosikavau, mosikavau, kol butelis skrido! Užkliudžiau vyno butelį, o jis krito Jeanui ant kelių, apipyliau jį“, – prisiminė A. Misiukevičius.

Pašnekovas puolė atsiprašinėti nepažįstamojo, o bandydamas ištaisyti situaciją, Jeanui ir jo draugų stalui nusiuntė butelį vyno. Užsimezgė pokalbis, o neilgai trukus, Ąžuolas ir ką tik jo sutiktas prancūzas pajuto vienas kitam simpatiją.

LNK nuotr.

„Jis manęs paklausė iš kur esu. Atsakiau, kad iš Lietuvos. Taip viskas ir prasidėjo, abu pajutome, kad mezgasi kažkoks fainas ryšys“, – pasakojo plaukų stilistas.

Po lemtingų pietų pažintis persikėlė už restorano ribų.

„Mes pradėjome bendrauti, jis pasiūlė atsigerti kavos – viskas taip ir prasidėjo“, – sakė Ąžuolas.

Iki šiol lietuvis mylimąjį lankydavo Prancūzijoje, tačiau visai neseniai Jeanas persikėlė gyventi į Vilnių, kur jį šiltai priėmė Ąžuolo šeima.

Apie drąsą gyventi kaip nori – laidoje „Bus visko“ tik per LNK.LT ir LNK eteryje

Naujesnė Senesni