LGBTQ+ palaikantis užrašas ant „Vytauto“ sukėlė šaršalą internete

Kai kurie pirkėjai šalies parduotuvėse pastebėjo, kad ant dalies mineralinio vandens „Vytautas“ pakuočių puikuojasi užrašas „Už meilę! LGBTQ+“. Netrukus nuotraukos su užrašu ėmė sklisti ir internete.

Socialinių tinklų nuotr.


jarmo.net 

redakcija@jarmo.net

Socialiniuose tinkluose tarp vartotojų kilo diskusija. Kaip visada, būta ir neigiamų komentarų: „Ačiū, žinosiu, kad „Vytauto“ nebepirkti“. 

Tačiau ne visi vartotojai demonstravo neigiamas nuostatas: „Kol žmonės piktinasi dėl visokių tokių užrašu kaip LGBTQ+, eitynių, diskusijų dėl mažumų teisių ir t.t., tol reiškia, kad tokių iniciatyvų mūsų visuomenėje reikia“.

Kai kurie internautai piktinosi, kad tokiomis etiketėmis skatinamas homoseksualumas: „Populistai iš Vyckos padarė pyd*rą, gal žinote gerų alternatyvų? Svarbu, kad išgėręs netapčiau homoseksualus“

Tačiau vienas komentatorius jiems turėjo atkirtį: „Jei išgėrus traukia vyrai, tai čia tikrai ne dėl vandens“. 

Kai kurie diskusijos dalyviai prisiminė ir šaršalą dėl LGBTQ+ perėjos Vilniuje Pylimo gatvėje, kai tąkart visuomenėje irgi kilo aršios diskusijos.

„Lietuvoj vieną perėją nudažius LGBTQ+ spalvom, kiek triukšmo buvo. Dabar irgi negali ramiai praeit pro vandens etiketę? Kol kiekviena smulkmena sukels tiek dėmesio, tol ir būsim atsilikėliai“, – įsitikinęs vienas internautų. 

Jarmo.net kreipėsi komentaro į Birštono mineralinio vandens, prekiaujančio „Vytauto“ mineraliniu vandeniu, atstovus, tačiau atsakymo nesulaukė.

Matote prasmę mūsų darbe? Paremkite: contribee.com/jarmo
Naujesnė Senesni