Silvestras Beltė paviešino jautrų laišką sau vaikystėje: „Geriausi dalykai dar tik priešaky“

Sekmadienį Malmėje įvyko šių metų „Eurovizijos“ oficiali atidarymo ceremonija, kurioje Lietuvos atstovas Silvestras Beltė žengė turkio spalvos kilimu. Atlikėjas yra sakęs, kad pasirodyti šiame konkurse yra viena iš jo gyvenimo svajonių. Prieš artėjantį pasirodymą visos Europos auditorijos akivaizdoje, S. Beltė išsiuntė jautrų laišką, skirtą sau vaikystėje.

Silvestras Beltė | Nuotraukos šaltinis: instagram.com/silvesterbelt


jarmo.net 

redakcija@jarmo.net

„Labas mažasis Silvestrai,

Aš esu tu, bet iš 2024 m. Tai patys ypatingiausi metai tavo gyvenime. Šiandien tu patyrei daug laimės ašarų. Nes taip didžiuojiesi savimi ir esi labai dėkingas už visus tave supančius žmones. Tu paskambinai mamai ir pasakei, kad ją myli, ir abu verkėte geras 15 minučių. Visą gyvenimą jauteisi taip, lyg tavęs būtų maža, lyg būtum vidutiniškas tame, ką darai.. Noriu padėkoti tau už kantrybę, noriu tave apkabinti ir pasakyti, kad geriausi dalykai dar tik priešaky. Milžiniškos tavo svajonės – išsipildys. Ir toliau šok tamsoje“, – „Instagram“ paskyroje rašė S. Beltė.

„Eurovizijos“ dainų konkursas, vyksiantis Malmėje, jau šeštąjį kartą organizuojamas būtent Švedijoje. Paskutinį kartą Švedija „Euroviziją“ rengė 2016 metais Stokholme, kai konkurse triumfavo ukrainiečių atlikėja Jamala su daina „1944“.

„Eurovizija“ – vienas iš labiausiai laukiamų renginių ne tik Švedijoje, bet ir visoje Europoje.
Naujesnė Senesni