„Maxima" susikibo su šeimos gynimo maršo dalyviais dėl būriavimosi aikštelėse

Prieš Stambulo konvenciją, karantiną, skiepus ir tos pačios lyties asmenų partnerystę pasišovę kovoti šeimos gynimo maršo dalyviai skelbia boikotuosiantys prekybos tinklą „Maxima". Aiškėja tokio sprendimo priežastys.

Prekybos centras paprašė šeimos gynimo maršo dalyvių nesibūriuoti parduotuvių aikštelėse | maxima.lt nuotr.

Jarmo.net

redakcija@jarmo.net

Jarmo.net žiniomis, šeimos gynimo maršo, kurį ketinama rengti gegužės 15 dieną, organizatoriai  „Maxima" prekybos centrų aikštelėse statydavo savo transporto priemones ir kviesdavo burtis aplink žmones. Tačiau prekybos centras paprašė to nedaryti.

„Еsant įtemptai COVID-19 pandemijos situacijai mūsų pagrindinis prioritetas yra saugumas. Vadovaujamės Vyriausybės numatytais reikalavimais ir esame atsakingi už karantino taisyklių laikymąsi tiek „Maxima“ parduotuvėse, tiek jos prieigose. Žmonių susibūrimai per karantiną yra draudžiami, todėl paprašėme Didžiojo šeimos gynimo maršo organizatorių neorganizuoti žmonių būriavimosi prie „Maxima“ parduotuvių esančiose automobilio stovėjimo aikštelėse. Be to, automobilių stovėjimo aikštelės yra skirtos tik klientams, kurie atvažiuoja apsipirkti", - portalui jarmo.net pirmadienį komentavo „Maximos“ komunikacijos ir įvaizdžio departamento direktorė Ernesta Dapkienė.

Jarmo.net primena, kad šeimos didžiojo gynimo maršas yra itin prieštaringai vertinamas renginys, kurio vienas organizatorių Artūras Orlauskas pagrasino nušluoti „nafik visą tą Seimą", be to, paviešintame organizaciniame pasitarime skambėjo tokios frazės, jog bus surasti Seimo narių vaikai darželiuose ir mokyklose.

Šeimos maršo organizatoriai planuoja, kad automobilių kolona, kurią papildys transporto priemonės iš įvairių Lietuvos regionų, pajudės magistrale Klaipėda-Vilnius, o galiausiai Vingio parke įvyks 5-7 tūkst. asmenų susibūrimas.
Naujesnė Senesni