Po 8 mėnesių atkaklaus darbo Alen Chicco ir Žygimantas Isokas pristato bendrą dainą

Vienas žinomiausių Lietuvos Queer atlikėjų Alen Chicco ir grupės „Joel Band" įkūrėjas Žygimantas Isokas, žinomas sceniniu pseudonimu „Ziggy Sound", pirmadienį paskelbė apie naują kūrinį, pavadinimu „Wanna Know". Tai - daina apie jausmus, kuriuos išgyvename kiekvienas. Atlikėjai įsitikinęs, kad visi žmonės trokšta meilės, bet bijo tai pripažinti. Ši daina - apie tai, ką jaučia tai patiriantys žmonės.

Dainos viršelis, kurį sukūrė Kristina Gulbinaitė 


jarmo.net

redakcija@jarmo.net

„Taip seniai dalinausi savo kūryba. Bet šiandien ta diena. Pristatau „Wanna Know" - savo ir Ziggysound Žygimantas pusės metų darbą!

Mes visi norime, kad mums patinkantis žmogus atsakytų tuo pačiu, bet dažnai tiesiog pamirštam paklausti ir sukuriam iliuziją savo mintyse. Tikiuosi, kad ši daina paskatins ką nors užduot klausimus, kurie turėjo būti užduoti seniai", - savo „Facebook" paskyroje rašė atlikėjas Alen Chicco.

O štai Ž. Isokas atskleidė, kad sukurti šią dainą truko net 8 mėnesius.

„Susitikęs su Alen Chicco buvau maloniai nustebintas, kai jis pareiškė, kad jis, visų pirma, netgi per pirmąjį susitikimą nusiteikęs kurti, o ne groti koverius, - įspūdžiais dalijosi Žygimantas. - Labai nustebau, bet ir labai apsidžiaugiau, kad su šiuo žmogumi galiu nesiblaškyti, nekopijuoti, o iškarto pasiūlyti savo muzikinę koncepciją. Jau pirmo susitikimo metu gimė kurinio „Wanna Know“ pirmieji akordai ir melodinė linija.
 
Šiandien, po 8 mėnesių darbo mano pirmasis autorinis kūrinys išvysta dienos šviesą! Ši daina yra Jūsų begalinio palaikymo ir neišsenkančios meilės tokiu sunkiu karantino laikotarpiu vaisius! Tai yra jūsų daina!".

Naujesnė Senesni