„Su meile, Viktoras" žvaigždė: bučiavomės net jeigu to nebuvo scenarijuje

Serialas „Su meile, Viktoras" grįžo antrajam sezonui, rašo „PinkNews". Jame nevengiama paliesti seksualumo, homofobijos temų, kalbama ir apie tėvų priėmimą, kai šie sužino apie atžalų neheteroseksualią orientaciją.

Georgas Searas ir Michaelas Cimino | instagram.com/gsear nuotr.

jarmo.net 

redakcija@jarmo.net

Serialo siužetas sukasi apie homoseksualios orientacijos paauglį Viktorą Salazarą (vaidmenį atlieka Michaelas Cimino), kuris susitaiko su savo orientacija ir atranda meilę sutikęs Benjį (vaidina Georgas Searas) bei susiduria su homofobija sporte. 

Antrajame sezone kur kas daugiau atvirumo - nebijoma rodyti tokių scenų, kuriose vaikinai kartu miega, susikimba rankomis, bučiuojasi. Įdomiausia tai, kad abu aktoriai yra heteroseksualios seksualinės orientacijos, tačiau televizijos ekrane sugeba įžiebti tikrą aistros ir meilės ugnį. 

G. Searas pasakojo, kad serialo prodiuseriai tiek jam, tiek ir M. Cimino prieš šias scenas pasiūlė intymumo trenerį, tačiau abu vaikinai to atsisakė. „Norėjome, kad viskas tarp mūsų vyktų natūraliai", - sakė G. Searas. 

Momentinė ekrano kopija


Aktorius sakė besitikintis, kad televizijos žiūrovams antrojo sezono metu pavyks dar labiau atskleisti tarp personažų įsiliepsnojusią meilę, kurią jau buvo galima išvysti pirmame sezone. 

Antrojo sezono pobūdis, pasak G. Searo, yra šiek tiek brandesnis, giliau neriama į santykių sritį. 

Vaikinas pasakojo, kad filmuojant kai kurias scenas jie bučiuodavosi net jeigu to nebūdavo scenarijuje - aktoriai pajusdavo, kad dabar pats metas. 

„Manau, kad tai suteikia daugiau autentiškumo", - įsitikinęs aktorius.  

Jis teigė, kad tokiu būdu stengiamasi geriausiai atskleisti veikėjus, jų emocijas, mintis. 
Naujesnė Senesni