Kad patinka vaikinai, garsusis reperis Lil Nas X pirmąkart suvokė 5-erių

Atlikėjas Lil Nas X, pastaruoju metu drebinantis muzikos padangę atvirais kūriniais, susijusiais su LGBTQ+ bendruomene, pasakoja, kad pirmą kartą potraukį tai pačiai lyčiai pajuto būdamas vos 5-erių metų amžiaus. Nuo tada jis įsimylėdavo bendraamžius.

Lil Nas X | Instagram.com/lilnasx/

Jarmo.net

redakcija@jarmo.net

Leidiniui „Variety" reperis Lil Nas X  atvirai papasakojo apie kelionę į savęs priėmimą.

Būdamas vos 5-erių metų, jis susižavėjo savo sesers pusbroliu: „Pamaniau: „O Dieve, jis tikrai mielas". Ir ne kartą šios mintys mane lankė apie kitus mano amžiaus berniukus", - prisiminė Lil Nas X.

Tačiau metams einant, vaikinas mėgino slopinti savo jausmus. Tiesa, jau besimokydamas vidurinėje mokykloje, jis susipažino su kitu vaikinu, kuris, pasirodo, buvo homoseksualios orientacijos, tad jie ėmė kalbėtis apie bendrą patirtį.

Būdamas 18-kos metų, Lil Nas X pirmą kartą išėjo į pasimatymą su vaikinu, nors, teigė jis interviu, dar tuo laikotarpiu jį kaustė neapykantos sau jausmas, sumišęs su homofobija. Savęs priėmimo laikas truko, tai buvo lėtas procesas, tačiau galiausiai atlikėjas išmoko savęs nebesmerkti.

„Turėjau ir gerų, ir blogų patirčių su vaikinais. Daugelis jų buvo emociškai nepasiekiami arba nesijaučiau saugus", - kalbėjo reperis.

Tačiau vieną dieną, teigė atlikėjas, jis atrado „ypatingą vaikiną". 2019 metais birželį, „Pride" mėnesio įkarštyje, Lil Nas X atsiskleidė visam pasauliui esantis homoseksualus.

Tuo metu jo singlas „Old Town Road" šovė į populiarumo viršūnes. Nuo to laiko reperis populiarėjo vis labiau.

Šiuo metu jo naujasis kūrinys „Montero (Call Me By Your Name)“ vėl tapo pasauliniu hitu, pirmaujančiu visame pasaulyje.
Naujesnė Senesni