„Kaunas Pride" dalyviams „Lietuvos geležinkeliai" specialios nuolaidos neteiks

Praėjusią savaitę AB „Lietuvos geležinkeliai" sulaukė „Momentum Vilnius" atstovų Luko Tamulymo ir Karolio Dambrausko, o taip pat - ir „Kaunas Pride" organizatorių prašymo rugsėjo 4-ąją, vykstant Kaune LGBTQ+ eitynėms, suteikti galimybę eitynių dalyviams į laikinąją sostinę atvykti pigiau. Pirmadienį paaiškėjo traukinių bendrovės sprendimas - specialiai nuolaidos „Kaunas Pride" dalyviams taikomos nebus, bet keleiviai kviečiami pasinaudoti kitomis lengvatomis.

Kauno traukinių stotis | Jarmo.net nuotr.

Jarmo.net

redakcija@jarmo.net

Anksčiau L. Tamulynas portalui jarmo.net teigė, kad „Lietuvos geležinkeliai" ne kartą teikė nuolaidas žmonėms vykstant įvairiems renginiams, pavyzdžiui, žurnalisto Andriaus Tapino organizuoto pikniko dalyviams suteikta net 50 proc. nuolaida.

Panašu, kad tokios lengvatos „Kaunas Pride" dalyviai nesulauks. Kita vertus, traukinių bendrovė skatina naudotis „grupinėmis" nuolaidomis, kitaip tariant, žmonės turėtų susiburti ir kartu nusipirkti bilietus, jog kelionė būtų bent kiek pigesnė.

„Kaip ir visus keleivius, keliaujančius grupėmis, kviečiame dalyvius pasinaudoti grupinėmis nuolaidomis. 


Kelionė bus ir taupesnė, ir visiškai žalia – tarp Vilniaus ir Kauno kursuoja elektriniai traukiniai, rugsėjo 4 d. iš sostinės į laikinąją yra 16 reisų, tad pagauti reikiamą traukinį neturėtų būti sudėtinga", - pirmadienį portalą jarmo.net informavo Rūta Atroškaitė, „Lietuvos geležinkelių" atstovė.
Naujesnė Senesni