„Amerikos Dievaičio" dalyvis išgirdo dievišką balsą, liepusį atsiskleisti

Realybės šou „Amerikos dievaitis" finalininkas Davidas Archuleta prabilo apie savo dvasinius išgyvenimus. Jis teigė pajutęs, jog Dievas nori, kad šis viešai atsiskleistų.

Davidas Archuleta | Instagram.com/davidarchie/

Jarmo.net

redakcija@jarmo.net

Atlikėjas, kuris taip pat yra Pastarųjų Dienų Šventųjų Jėzaus Kristaus Bažnyčios narys, birželį „Instagram“ įraše išdidžiai pranešė, kad yra LGBT+ bendruomenės dalis. D. Archuleta pranešime paaiškino, kad jaučiasi esąs „biseksualaus spektro“ dalis ir gali būti aseksualus.

Interviu leidiniui „Today Show“ D. Archuleta pasakojo, kad kurį laiką jį buvo ištikusi „tikėjimo krizė“, kuri būtent ir paskatino jį atsiskleisti. Vaikinas teigė, kad vieną dieną jis išėjo į kiemą rauti piktžolių ir norėjo „atsijungti nuo visko", o tuomet pradėjo melstis.

„Aš tiesiog buvau lauke, dirbau kieme, roviau piktžoles, - sakė jis „Today Show“. - Prieš tai mėnesį išgyvenau tikėjimo krizę, kai išsiskyriau su mergina“.

Jis tęsė: „Aš jaučiausi toks atskirtas nuo visko. Mano nerimas buvo toks stiprus".

Atlikėjas teigė, kad jautėsi nesąs „arti Dievo". Tačiau pradėjęs melstis, D. Archuleta pasakojo pajutęs jausmą tarytum Dievas juo pasitiki. Vaikinas sakė, kad tą akimirką tiksliai suvokė, ką jam reikia daryti - atsiskleisti, papasakoti savo istoriją žmonėms, kurie išgyvena panašius jausmus, tam, jog visiems palengvėtų.

„Noriu, kad jie žinotų, jog nėra vieni", - apie kitus tikinčiuosius prabilo realybės šou dalyvis.

Pašnekovas įsitikinęs, kad „tikintys žmonės ir krikščionys, įskaitant pastarųjų dienų šventuosius, gali padaryti daugiau, labiau įsiklausyti į LGBTQ+ tikinčius bendruomenės narius".
Naujesnė Senesni