„Drag" artistas Alen Chicco pradeda naują projektą: „Aš nebuvau tokiame renginyje Lietuvoje ir to man labai trūksta"

Lapkričio 4 d. Vilniaus klube „Legendos“ įvyks naujausias Lietuvos atlikėjo, „drag“ artisto Alen Chicco projektas-renginys „One Day Famous“. Kaip teigia pats atlikėjas, tai bus vienos dienos koncertinis turas, rašoma pranešime spaudai

Alen Chicco | Mildos Vyšniauskaitės ir Kristinos Gulbinaitės nuotr.


Jarmo.net

redakcija@jarmo.net

Per vieną vakarą scenoje galima bus pamatyti net keturis koncertus. Pasirodymą surengs ir pats Alen Chicco, o prie jo šį vakarą prisijungs itin skirtingų muzikos žanrų atlikėjų trijulė.

TV projekto „X faktorius“ antros vietos laimėtoja, elektroninės popmuzikos atstovė Nika Ganga pristatys naujausią savo programą su muzikine grupe.

Nika Ganga | Robertos Kalinauskaitės nuotr.


Išskirtinio balso atlikėja Gina Shee pristatys būsimo albumo dainas su pritariančiomis vokalistėms ir perkusiniais instrumentais. Taip pat scenoje žiūrovai išvys ir bene žymiausią Lietuvos reperę Cheri, kuri pristatys naujausius savo kūrinius.

Gina Shee | Monikos Švilpaitės nuotr.


„Mes Lietuvoje turime daugybę nuostabių atlikėjų, kurie kuria labai savitus dalykus. Deja, dauguma jų nėra kviečiami į muzikos festivalius arba didesnius renginius, nes dažnas lietuvis renkasi žinomą „produktą“, negalvodamas apie alternatyvas ir gal nenorėdamas paieškoti.

Manau, tai ir yra didžiausia problema, nes tokie atlikėjai turi ką pasakyti ir parodyti, bet dažnai neturi kur. Jie neturi platformos, o be geros platformos jie negali didinti savo klausytojų rato. Ir iš tiesų tai tampa lyg užburtas ratas, esi priverstas pradėti kitas veiklas, kurios tiesiog padės tau išgyventi.

Taip prarandame labai daug kokybiško ir nuoširdaus turinio. Matydamas, kad situacija mažai keičiasi, nusprendžiau pradėti ją keisti pats ir padėti sau bei kitiems atlikėjams didinti savo auditoriją“, – apie idėją sukurti naują muzikinį projektą kalba atlikėjas.

Cheri | E. Stanulevičiūtės nuotr.


Kaip teigia Alen Chicco, „One Day Famous“ renginys skirtas muzikos dalyboms, atlikėjų atradimui ir dialogo tarp skirtingų muzikos žanrų suradimui.

„Aš mačiau daug renginių, kur per vakarą pasirodo keli atlikėjai. Dažniausiai pirmieji „apšildo“ kitus ir dažniausiai jų muzikiniai žanrai yra tokie patys arba labai panašūs. „One Day Famous“ muzikiniame ture aš noriu išvengti šio šablono, todėl šį vakarą nei vienas atlikėjas nebus apšildantis.

Tai bus keturi skirtingi koncertai, tarp kurių bus daromos pertraukos žiūrovui „suvirškinti“ naujos muzikos informaciją arba tiesiog pasipildyti savo stiklinę. Ir šiame vakare nebus nė vieno vienas į kitą panašaus atlikėjo. Čia mes visi labai skirtingi, su labai skirtingu skambesiu ir scenos atlikimo įsivaizdavimu. Ir aš tai noriu švęsti. Pats laikas skirtingai muzikai skambėti po vienu stogu. Manau, daugelis atėjusių pasiklausyti savo mylimo atlikėjo čia atras ir kitų muziką, o gal net naują mėgstamą atlikėją. Aš nebuvau tokiame renginyje Lietuvoje ir to man labai trūksta“, - sako Alen Chicco.

Likus savaitei iki renginio, Alen Chicco pristato ir naujausią vaizdo įrašą, kuriame kartu su renginio dalyvėmis Nika Ganga ir Gina Shee perdainuoja savo kurtas dainas ir pritaria vienas kitam:


„Mūsų visų muzika yra skirtinga, bet gražiausia tai, kad muzikoje visada galima surasti bendrumą ir šis mūsų darbas įrodo, kad net tokios skirtingos dainos gali puikiai susilieti į vieną kūrinį. Iš ties visas „One Day Famous“ ir yra apie tai - bendrumą, unikalumą ir muzikos draugystę“, - teigia dainininkas.
Naujesnė Senesni