M.A.M.A apdovanojimuose – karštas L. Griciaus ir N. Bieranco bučinys

Kauno „Žalgirio“ arenoje penktadienį įvyko M.A.M.A apdovanojimai. Ant scenos žengę fotografas Lukas Gricius ir influenceris Naglis Bierancas buvo pasiruošę įteikti metų atlikėjo apdovanojimą Justinui Jaručiui, o tuomet visus nustebino karštu bučiniu.

Lukas Gricius ir  Naglis Bierancas | Nuotraukos šaltinis: „Facebook"


jarmo.net

redakcija@jarmo.net

„Noriu pasinaudoti proga ir perduoti didžiausiu linkėjimus visiems tiems, kurie vis dar nesugeba savo vaikams paaiškinti, kas yra meilė“, – ištarė Naglis.

Bučinys plačiai nuskambėjo socialiniuose tinkluose, žmonės ėmė dėstyti savo nuomonę. Viena jų pasidalijo ir laidos „Kitokie pasikalbėjimai“ kūrėjas Mantas Bertulis, pasipiktinęs tuo, jog apdovanojimus transliavusi TV3 televizija bučinio neparodė.

„TV3 – homofobai? XXI a., o pagrindiniai Lietuvos muzikos pasaulio apdovanojimai neparodo dviejų vienas kitą mylinčių žmonių bučinio ant scenos. Pasaulio, kuriame pilna įvairiausio plauko menininkų, turinčių vienokią ar kitokią orientaciją. Tyčia nusukamos kameros, vos lūpoms susilietus. Jeigu tai būtų tarkim bučinys tarp moters ir vyro, viskas būtų okey? Naglis Bierancas & Lukas Gricius, pagarba!", – socialiniame tinkle „Facebook" rašė M. Bertulis.

Tiesa, kai kurie spėliojo, kad galbūt televizija transliavo apdovanojimus taip, kaip iš anksto suplanavo, o bučinio niekas iš režisierių nesitikėjo.

„Gal tiesiog buvo surepetuoti kadrai ir niekas nesitikėjo to bučinio, dėl to ne specialiai, o dėl bendro griežto ritmo buvo kameros nusuktos? Man pamatyt Luko ir Naglio bučinį smagu ir įprasta. Nemanau, kad čia specialiai bandė kažkas kažką paslėpt, tiesiog tai didelis TV renginys, kuriame daug dalykų sustyguota", – po. M. Bartulio įrašu spėjo viena komentatorių.


Mums rūpi, kad skaitytojus pasiektų kokybiškas turinys, todėl stengiamės užtikrinti sklandžią teksto kalbą ir faktų patikimumą. Pastebėję neatitikimus ar klaidas apie tai mums galite pranešti e. p. redakcija@jarmo.net
Naujesnė Senesni