Internete aptarinėjant intriguojančią V. Valkiūno nuotrauką, šis išsigando žurnalisto klausimų

Prieš LGBTQ+ bendruomenės lygybę nevengiantis pasisakyti buvęs Biržų rajono meras, dabartinis Seimo narys Valdemaras Valkiūnas sulaukė dėmesio antradienį vykusiame balsavime, kai Seimas svarstė, ar pritarti Agnės Širinskienės siūlymui išbraukti Partnerystės įstatymą iš pavasario sesijos programos.

Valdemaras Valkiūnas | Jarmo.net koliažas (Seimo kanceliarijos/O.Posaškovos ir „Facebook“ nuotr.)


jarmo.net 

redakcija@jarmo.net

Seimo posėdžių salės balkone buvę asmenys įamžino V. Valkiūną spoksantį į gerai žinomo žurnalisto Šarūno Černiausko nuotrauką.

„Tik ką sužinojau, kad vienas gerai žinomas Seimo narys per posėdį mano fizionomija domėjosi. Perduokit ponui Valdemarui, kad esu už vienodas teises visiems Lietuvos žmonėms, bet taip pat esu ir vedęs“, – šmaikščiai „Facebook“ paskyroje rašė Š. Černiauskas.

„Tai Valkiūnas ne tik Ritą Miliūtę slapta įsimylėjęs?“ – komentarų sekcijoje sureagavo vienas internautų.

Jarmo.net susisiekus su V. Valkiūnu, šis ėmė teirautis, kuo užsiima jam paskambinęs žurnalistas. Patikslinus, jog jam norima pateikti porą klausimų ir pasiteiravus, ar šis gali į juos atsakyti, V. Valkūnas pokalbį paskubėjo nutraukti ir pareiškė į jokius klausimus atsakyti negalintis, nes neva neturi laiko ir skambinti jam reikia vėliau. Pasiteiravus, kada šis galės kalbėti, Seimo narys padėjo ragelį. Tad nepavyko paklausti, kuo Š. Černiauskas taip sudomino parlamentarą.


V. Valkiūnas yra pasižymėjęs ne itin taktiškais pasisakymais apie LGBTQ+ asmenis. Viešai jis yra vartojęs prieš LGBTQ+ bendruomenę nukreiptą žodį „pid*ralizacijaׅׅ“ ir dėl to net buvo svarstytas Seimo Etikos ir procedūrų komisijoje. Tiesa, ši politiko elgesyje pažeidimo nerado. Seimo narys portalui lrt.lt yra pareiškęs, kad neva LGBTQ+ bendruomenė – tai nusikalstama organizacija.

Mums rūpi, kad skaitytojus pasiektų kokybiškas turinys, todėl stengiamės užtikrinti sklandžią teksto kalbą ir faktų patikimumą. Pastebėję neatitikimus ar klaidas apie tai mums galite pranešti e. p. redakcija@jarmo.net
Naujesnė Senesni