„Man taip pasisekė, kad radau savo sielos draugę“. Muzikos žvaigždė E.Sande parodė savo išrinktąją

Žinoma škotų dainų autorė ir atlikėja Emeli Sandé prisipažino, kad yra įsimylėjusi moterį ir su ja puoselėja santykius. Dainininkė dabartiniame gyvenimo etape tikina esanti laimingesnė nei bet kada anksčiau, rašo 15min.lt 

Pora yra itin laiminga | Nuotraukos šaltinis: Instagram.com/emelisande


jarmo.net 

redakcija@jarmo.net

Atlikėja portalui metro.co.uk komentavo, kad ją ir mylimąją suvedė muzika – E. Sande Savo išrinktąją sutiko klasikinės muzikos studijose. Kalbėdama su žurnalistais moteris neslėpė, kad jos emocijos – itin pakilios. 

„Tikrai jaučiuosi laimingesnė nei bet kada anksčiau. Jaučiuosi puikiai“, – tikino ji ir pridūrė, kad naujoji partnerė yra „visam gyvenimui“.

E.Sandé pasakojo, kad tikra meilė ir jausmai bendrąją prasme jai padeda susitvarkyti gyvenimą bei viską sudėlioti į reikiamas vietas.



Savo „Instagram“ paskyroje garsenybė rašė: „Man prireikė daug metų, kol radau jėgų būti savimi. Ilgą laiką stengiausi priimti save tokią, kokia esu.

Man taip pasisekė, kad radau savo sielos draugę Yoaną, ji tokia nepaprasta moteris! Įsimylėjimas ją suteikė man jėgų, kurių man reikėjo! Man taip gera būti įsimylėjusiai, jaučiuosi laimingesnė nei bet kada anksčiau.

Esu labai sujaudinta visų jūsų meilės ir palaikymo žinučių. Labai ačiū už priėmimą ir gerus palinkėjimus“. 

Mums rūpi, kad skaitytojus pasiektų kokybiškas turinys, todėl stengiamės užtikrinti sklandžią teksto kalbą ir faktų patikimumą. Pastebėję neatitikimus ar klaidas apie tai mums galite pranešti e. p. redakcija@jarmo.net
Naujesnė Senesni