Armonaitė: naujienų apie Partnerystės įstatymą „bus visai netrukus “

Laisvės partijos pirmininkė žada, kad jau artimiausiu metu visuomenei ir Seimo nariams bus pristatytas atnaujintas Partnerystės įstatymo projektas, kurį pakartotinai ketinama teikti dar šią Seimo pavasario sesiją. Taip ji kalbėjo sekmadienį Vilniuje Katedros aikštėje vykusiame renginyje „Visos šeimos – svarbios“.

Aušrinė Armonaitė | Seimo kanceliarijos/O. Posaškovos nuotr.


jarmo.net 

redakcija@jarmo.net

„Mes darome viską, ką galime, kad Lietuva bent žingsniu priartėtų prie lygiateisiškos visuomenės“, – sakė Ekonomikos ir inovacijų ministrė 

„Rinkti palaikymą šitam sprendimui yra labai sunku“, – tikino A. Armonaitė.

Laisvės partijos pirmininkė kartu apgailestavo, kad praėjusių metų pavasario Seimo sesijoje pirmąkart teikiant Partnerystės įstatymo projektą pritrūko vos 2 balsų, kad jis atsidurti Seimo komitetuose. 

Tačiau ji teigė, kad jau artimiausiu metu bus pristatytas atnaujintas Partnerystės įstatymo projektas, apie kurį visuomenė galės pareikšti savo nuomonę bei išsamiai susipažinti su jo turiniu. 

„Naujienų bus visai netrukus. Gal toks nedidelis anonsas: mes pristatysime tą projektą ir jis bus toks, kad bus galima skirti laiko susipažinti, susiformuoti nuomonę, ją paskleisti“, – sakė A. Armonaitė. 

„Tikimės, kad pagaliau kolegos galės paskaityti projektą ir palaikyti jį. Visa visuomenė irgi turės galimybę susipažinti. Aš noriu pasakyti, kad tai mums kainuoja labai daug pastangų. Mes Laisvės partijoje tai matėme kaip vieną svarbiausių savo darbų ir iki šiol matome tai kaip vieną svarbiausių savo darbų. Bet mūsų yra 11 ir mums reikia įtikinti dar virš 100 žmonių prisidėti prie šito pokyčio. Tai yra ką veikti“, – pabrėžė „laisvietė“.

Mums rūpi, kad skaitytojus pasiektų kokybiškas turinys, todėl stengiamės užtikrinti sklandžią teksto kalbą ir faktų patikimumą. Pastebėję neatitikimus ar klaidas apie tai mums galite pranešti e. p. redakcija@jarmo.net
Naujesnė Senesni