„Galvojau, ar mano atvirumas man nepakenks pačiam“. Naglis Bierancas papasakojo apie sprendimą atskleisti seksualinę orientaciją

Naglis Bierancas – vienas nedaugelio pramogų pasaulyje žinomų veidų, atskleidusių savo seksualinę orientaciją. Visoje Lietuvoje puikiai pažįstamas šokėjas kalbėjo, kad apie sprendimą pasakyti, jog yra LGBTQ+ bendruomenės narys, galvojo ilgai ir tai padaryti buvo itin emociškai sudėtinga.

Naglis Bierancas | „Soho club“ nuotr.


jarmo.net 

redakcija@jarmo.net

LNK laidoje „Bučiuoju, Rūta“ žurnalistė Rūta Mikelkevičiūtė sėkmingo nuomonės formuotojo paklausė, ar šis niekuomet nepasigailėjo atsiskleidęs.

„Kiek aš galvojau apie tai. Iš tikrųjų, kai gyveni savo draugų, artimųjų ir pažįstamų rate, kuris tau atrodo didelis, tai atrodo tartum tavo pasaulis. Ir kai tave užklumpa netikėtas populiarumas, žmonės gyrė, kad aš esu atviras, kad nuoširdus, tai man labai patiko toks dėmesys. Aš turbūt ne veltui tiek daug metų atidaviau save scenai. Aš susikūriau savo asmeninę sceną, nes man patiko tai“, – kalbėjo N. Bierancas.

Žinomas vaikinas tikino, kad priimti sprendimą atsiskleisti buvo sudėtinga.

„Ir kažkuriuo momentu aš pradėjau abejoti savimi. Žmonės mane giria už nuoširdumą ir atvirumą, nors aš nesu iki galo atviras. Visos šalia manęs buvusios draugės buvo peršamos man. Ir mane užkniso visos tos piršlybos su kiekviena mano drauge iš eilės. Su pussesere net piršo. Kadangi mane atstovauja agentūra, aš su agentūros direktore net tariausi, ką man daryti. Ar man pasakyti auditorijai? Nes jau buvo prasidėjusi, galima sakyti, karjera, darbai, ir aš galvojau, ar mano atvirumas man nepakenks pačiam. Juk galiu visko netekti. Nes kaip ir melavau savo auditorijai. Turbūt nemelavau, o nebuvau atviras iki galo. Priėmiau sprendimą, kad aš turiu pasakyti ir jau bus kaip bus“, – sakė jis.

Praėjusių metų vasarį N. Bierancas atskleidė slapta susituokęs su fotografu Luku Griciumi.

Didelio dėmesio pora sulaukė ir Kauno „Žalgirio“ arenoje vykusiuose muzikos apdovanojimuose M.A.M.A., kai netikėtai pasibučiavo. „Noriu pasinaudoti proga ir perduoti didžiausiu linkėjimus visiems tiems, kurie vis dar nesugeba savo vaikams paaiškinti, kas yra meilė“, – tąkart sakė jis.
Naujesnė Senesni