Muzikinį klipą filmavusį D. Vaitiekūną užklupo uraganas

Aktorius Dominykas Vaitiekūnas kovo mėnesį pristatė naują kūrinį „Būnu sau toks", o klipą jam filmavo telefonu Islandijoje. 

Dominykas Vaitiekūnas | Stop kadras



„Atkeliavau į Islandiją padirbėti su visai kitu projektu, išsiruošėm su drauge Julija vienos paros kelionei į pietus tirpstančių ledynų link ir privažiavus pirmą krioklį, matomą ties 1:29 užplaukė tiesiog pasifilmuoti ir pasižiūrėti, kas iš to išeis", - savo „Facebook" paskyroje kovo 23 dieną rašė D. Vaitiekūnas.

Vaikinas atskleidė, kad vietas klipe filmavo patariamas pažinčių programėlės „Tinder" vartotojų, tačiau kelionės metu būta ir stipraus nerimo dėl oro sąlygų. 

Dominykas Vaitiekūnas | Stop kadras


„Pora bernų iš Tinderio man paskreenšotino kur koks šiltesnis termo upelis, kur koks paplūdimys ne toks nuobodus. Dar vienas tinderietis sakė, kad jeigu atlėksiu iki jo miestuko, parodys man gražių lokacijų. Tai aš už bazarą atsakiau ir atvažiavau iki to jo miestuko, bet galiausiai kažką mykė mykė ir nusimuilino. Aj, palinkėjau jam mintyse nuobodaus gyvenimo ir suradau ir pats įdomių vietų.
 

Vienu metu galvojau, kad bus amen. Ryte orą rodė visai ok, o vakaro nepasižiūrėjau. Važiuoju jau link to miestuko, kur ketinau apsinakvindint, liko 100 km, užėjo uraganinis vėjas, pasičekinu appse - visur įspėjimai, rekomenduojama automobiliais nevažinėti. ŪŪps. Nu tokių turbulencijų nesu patyręs. Kaip ir jausmo, ką reiškia vienui vienam miegoti kalnų hostelyje ir matyti prieš akis scenarijų, kaip vėjas nulupa stogą ir tu kaip Aladinas išskrendi lauk ant pūkinės kaldros. Kai pasiekiau kalnų miestuką, vos per vėją atplėšiau duris, o administratorius padavė man raktą, informavo, kad daugiau niekas neatvyko, kad jisai eina namo, o aš lieku čia vienas. Bet visai nice. Būti vienam man nebaisu. Tiksliau, nebebaisu. Ypač, kai pradedi atskirti, kad būti vienam ir jaustis vienišam yra du skirtingi dalykai", - rašė D. Vatiekūnas.
Naujesnė Senesni