Po 5-erių metų išsipildė viena didžiausių olimpietės svajonių: sulaukė taip ilgai laukto atsakymo

Tokijo olimpinėse žaidynėse 1,5 km plaukimo rungtyje sidabro medalį iškovojusi Erica Sullivan atskleidė, kad siekti svajonių ir kilti į pergales ją įkvėpė mėgstama atlikėja, su kuria ji mėgino bendrauti socialiniuose tinkluose.

Erica Sullivan | Instagram.com/erica.sully nuotr.

jarmo.net

redakcija@jarmo.net

20-metė sportininkė, dar 2017 metais atsiskleidusi esanti homoseksuali, Tokijo olimpinėse žaidynėse iškovojo savo pirmąjį sidabro medalį 1500 metrų moterų plaukimo rungtyje . Po savo istorinės pergalės E. Sullivan išdidžiai pareiškė esanti „Queer" atstovė, kuriai nėra svetima daugiakultūrinė aplinka.

Erica Sullivan | Instagram.com/erica.sully nuotr.


E. Sullivan teigė, kad laimėjusi jaučiasi „visiškai beprotiškai", jai - tai milžiniškas pasiekimas, be to, po pergalės ji sulaukė daugybės dėmesio.

Sportininkė teigė, kad pergalių siekti ją įkvėpė jos mėgstamiausia dainininkė Camila Cabello. 

Plaukikė pasakojo, kad žvaigždė pradėjo sekti ją „Instagram“ paskyroje, o tai buvo didžiulė garbė, dėl to mergina pamėgino su dainininke susisiekti. Tiesa, ji atsakymo ilgą laiką nesulaukė. 

Momentinė ekrano kopija

Po 5-erių metų laimėjusi sidabro medalį olimpinėse žaidynėse E. Sullivan pasidalijo savo senu „Twitter" įrašu, kuriame matyti Camila Cabello pasisakymas apie JAV plaukikų rinktinę ir E. Sullivan replika: „Manau, kad tapsiu olimpiete".



Ir tapo. Iškovojusi pergalę, pagaliau ji sulaukė savo mėgstamos garsenybės atsakymo.

„Myliu tave, mergaite, labai džiaugiuosi už tave ir didžiuojuosi tavimi“, - atrašė jai C. Cabello po to, kai E. Sullivan pasiekė pergalę.
Naujesnė Senesni