„Valstiečių" pirmininku perrinktas R. Karbauskis atsitvėrė tylos siena

„Mes demokratiją ir laisvę suprantame kaip visuomenės gerovę, kurios nevaldo alkoholio ar farmacijos pramonė, narkotikų verslas, gėjų ar transseksualų ideologijos proteguotojai", - ištarė liūdnai pagarsėjęs „valstietis" Ramūnas Karbauskis, kurio šeimos tradiciškumas kelia rimtų abejonių

Ramūnas Karbauskis | Seimo kanceliarijos/O.Posaškovos nuotr.

Jarmo.net

redakcija@jarmo.net

Savo oponentus, tarp kurių - už Partnerystės įstatymo projektą balsuoti agitavęs Tomas Tomilinas - pašalinęs R. Karbauskis švenčia pergalę - jis buvo perrinktas Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos pirmininku.

„Mes esame už tradicinę šeimą", - pabrėžė į skandalus, kuriuose linksniuojami jo santykiai su atsistatydinusia parlamentare Greta Kildišiene, įklimpęs buvęs Seimo narys. 

Jarmo.net pamėgino sekmadienį susisiekti su skandalinguoju politiku ir pasitikslinti, kas, jo manymu, yra tradicinė šeima. Tačiau „valstietis" telefonu neatsiliepė. Tad nepavyko paklausti ir to, ar jis tikras, kad jo paties šeimoje nėra LGBTQ+ bendruomenės atstovų, nors tokie gandai kartkartėmis sklando viešojoje erdvėje. 

Nepavyko išsiaiškinti ir to, ar tradicinės šeimos vertybės dera su tuo, jog jis laiką leidžia Lietuvoje, o jo žmona - Ispanijoje. 

Be to, kaip translytiškumas ar kita žmogaus tapatybė kelia grėsmę vadinamajai tradicinei šeimai, irgi nepavyko sužinoti.
Naujesnė Senesni