Naglį Bierancą išpravardžiavusi plaukų stilistė: „Aš nesu homofobė”

Apie savaitgalį Kauno „Žalgirio” arenoje įvykusius M.A.M.A apdovanojimus kalbama iki šiol. Daug dėmesio sulaukė žinomo infuencerio Naglio Bieranco ir fotografo Luko Griciaus bučinys ant scenos. Socialiniame tinkle „Facebook” N. Bierancas paskelbė momentines ekrano nuotraukas, kuriose matyti, kaip jį asmeninėse žinutėse pravardžiuoja plaukų stilistė Rasa Paulauskaitė. Tačiau pastaroji portalui jarmo.net teigė nesanti priešiška homoseksualių asmenų atžvilgiu.

Naglis Bierancas | Stop kadras


jarmo.net

redakcija@jarmo.net

Kol vieni džiaugiasi drąsia meilės raiška, kitiems viešas N. Bieranco ir L. Griciaus bučinys kelia neigiamas emocijas. Kaip pati sako, jų paveikta buvo ir R. Paulauskaitė. Be to, ji teigė pati sulaukusi neapykantos kupinų žinučių.

„Ta pati Rasa prieš metus FB rašė, kad esu nuostabus ir ji už pasirinkimo laisvę, o štai po metų instagrame rašo mum su Luku privačias žinutes, kur siunčia mūsų tėvams užuojautą ir siūlo gydytis (kalba netaisyta, - jarmo.net)”, – „Facebook” paskyroje stebėjosi N. Bierancas, pasidalijęs susirašinėjimu su R. Paulauskaite.

Pastaroji infuenceriui 2021 metų sausio 25-ąją rašė: (kalba netaisyta) „Sveiki,Jus nuostabus..laisves ir gyvenimo skonis.Būkime draugais (šypsenėlė, - jarmo.net)".

Tačiau sekmadienio vėlų vakarą N. Bierancą „Instagram” paskyroje pasiekė žinutės, kuriose jis plaukų stilistės buvo iškoneveiktas: (kalba netaisyta) „gaidžiai į gaidyna..tėvams užuojauta”, „tuoj be dantu liksite nuo graužimu”, „gydykites”, „mačiau du šudašiknius”.

Momentinė ekrano kopija | Jarmo.net koliažas


Jarmo.net susisiekus su R. Paulauskaite, pastaroji neneigė rašiusi panašaus turinio žinučių, tačiau pašnekovė teigė esą buvusi išprovokuota.

Moteris teigė apdovanojimus M.A.M.A žiūrėjusi kartu su 7-17 metų vaikais. „Vaikams bandžiau paaiškinti, kad čia normalu, visko būna, čia taip ir taip. Sūnus atsistojo, iškart išėjo. Mažas nenorėjo žiūrėti. Paskui parašiau žinutę, kam to reikia. Ką aš iš jo gavau, kokių žinučių, kokia aš K, kokie jūs visi paprasti, tipo, debilai <...> aš neištvėrus parašiau šitą komentarą”, – teigė R. Paulauskaitė.

Plaukų stilistė teigė: „Aš nesu homofobė”. Pasiteiravus, ar jos žodžiai „gaidžiai”, „šudašikniai” nėra nukreipti į homoseksualius asmenis, R. Paulauskaitė pripažino pasirinkusi netinkamus žodžius. Bet pašnekovė liko prie savo nuomonės, jog du vyrai neturėtų bučiuotis viešoje vietoje. Ar to neturėtų daryti ir heteroseksualios poros, ji neužsiminė.

Mums rūpi, kad skaitytojus pasiektų kokybiškas turinys, todėl stengiamės užtikrinti sklandžią teksto kalbą ir faktų patikimumą. Pastebėję neatitikimus ar klaidas apie tai mums galite pranešti e. p. redakcija@jarmo.net
Naujesnė Senesni