Dovydas Skarolskis. Šviesą ir tiesą naikinanti „Respublika" ir „Vakaro žinios" turi būti nugriautos ir užbarstytos druska

Tarp kalbų apie Respublikos saugumą, pakalbėkim ir apie tris dešimtmečius mūsų šalyje šviesą ir tiesą naikinančią „Respubliką“ su „Vakaro žiniomis“.

Asociatyvi pexels.com nuotr.


Dovydas Skarolskis

facebook.com/skarolskis

Seniai žinojome, kad tai yra vatnikų ir savo pačių motinas galinčių parduoti informacijos perekupų šaika. Ir pagaliau atėjo atpildo valanda - už kritiniu metu leidžiamus kliedesius „Respublika“ nevaikiškai gavo į snukį nuo platintojų.

Eilinį sykį šitos agitpropų irštvos šoko ginti nevežlyvas mėšlavabalis Karbauskis. Kurgi neginsi, kai visa Naisių pono politinė komunikacija yra kreivų veidrodžių karalystė, kuriai "Respublika" yra paranki.

Šeimų maršui komunikacinę propagandą padėjęs kurti ir šalia Gražulio nuogas besišlaistęs Dobilas Sinkevičius (aha – čia tas pats), kuris dabar dirba "Respublikoje", jau buvo spėjęs paverkti, kad atsiprašo, esą „Respublikos" vatnikiškos naujienos buvo jo asmeninė kaltė. Oh, stop that, you little bastard! Tiesiog niekuo nesiskiri nuo savo šeimininko Tomkaus ir latifundininko Karbauskio.

Prieš metus Tomkus buvo bandęs profilaktiškai nusiplauti, kad ėmė pinigus iš Kremliaus ir KGB, viską bandydamas pramaišyti su visokiais vatabautizmais ant landsbergių, konservatorių ir net Prunskienės. Bet toks prisipažinimas yra kaip ir garbės žodis, kad „Respublika" ilgus netus buvo remiama Kremliaus ir bet ko kito, kas sumokėdavo kelis centus.

Labai tikiuosi, kad šitos melų spaustuvės Lietuvoje nebeliks, bet tam reikia tiek piliečių, tiek politikų bendrų veiksmų. Sykį šis pakaruoklis jau buvo išsmukęs iš virvės, kai dėl žurnalistinės etikos pažeidimų buvo uždarytas laikraštis „Respublika", bet iškart po to parduotuvėse atsirado „Mūsų respublika" (su itin mažomis raidėmis parašytu žodžiu „Mūsų" ir identišku ankstesniajam laikraščiui „RESPUBLIKA").

Tomkaus, kaip ir Karbauskio, imperijos turi būti nugriautos ir užbarstytos druska, kad neatgimtų. Dobilas galės tada su visokiomis marginalijomis, kaip Juraitis, Furmanavičius ir Janutienė, sėdėti ir vytintis „Youtube" kanaluose, kurių peržiūras dirbtinai didindavo Kremliaus botai.

Tai – autoriaus asmeninė nuomonė, publikuota jo „Facebook" paskyroje ir paskelbta jarmo.net portale autoriaus sutikimu

Rubrikoje „Pozicija" skelbiamos autorių įžvalgos ir nuomonės. Turite ką pasakyti? Rašykite e. p. redakcija@jarmo.net
Naujesnė Senesni