Homoseksualaus Izraelio atlikėjo pasirodymas „Eurovizijoje“ pakibo ant plauko

Artėja Italijoje, Turine, vyksianti „Eurovizija“. Į ją išrinkti Europos šalių atlikėjai intensyviai ruošiasi įspūdingiems pasirodymams. Tačiau dėl homoseksualaus Izraelio atstovo Michaelo Beno Davido pasirodymo likimo kol kas nėra žinoma. Skelbiama, kad jis gali ir neįvykti dėl Izraelio Užsienio reikalų ministerijos darbuotojų protesto.

Michaelas Benas Davidas | Instagram nuotr.


jarmo.net 

redakcija@jarmo.net

M. Benas Davidas „Eurovizijos“ didžiojoje scenoje ruošėsi atlikti kūrinį „I.M“. Vasario 5-ąją išrinktas Izraelio atstovu didžiausiame Europos dainų konkurse, atlikėjas teigė savo daina norintis nešti žinią apie tolerancijos svarbą šiuolaikinėje visuomenėje. Vyras interviu ne kartą yra užsiminęs, kad anksčiau kentė homofobiją ir patyčias dėl aukšto balso dainuojant.

Kaip praneša 15min.lt, Izraelio saugumo tarnyba pranešė, jog nėra galimybių išsiųsti Izraelio delegacijos į „Euroviziją“, kuri organizuojama šių metų gegužę. 


Kaip rašo wiwibloggs.com, M. Benas Davidas ant scenos gali ir nepasirodyti.

Oficialus organizatorių pareiškimas dėl Izraelio nedalyvavimo „Eurovizijoje“ dar nepaskelbtas, tačiau, kaip rašo 15min.lt, Izraelio visuomeninė transliuotojo korporacija KAN šį rytą paskelbė tokį pranešimą: „Dėl Užsienio reikalų ministerijos protestų negalime išsiųsti delegacijos, todėl šiemet Izraelio delegacija nedalyvaus „Eurovizijos“ dainų konkurse.“


Officialcharts.com rašo, kad Izraelio Užsienio reikalų ministerijos darbuotojai paskelbė streiką dėl ginčų, kilusių diskutuojant apie darbo sąlygas. Dėl šios priežasties ministerija negali garantuoti saugumo protokolo laikymosi.

Atlikėjas teigia besiviliantis, kad konkurse bent galės sudalyvauti panaudodamas „I.M.“ dainos įrašą.

Konkurso organizatoriai kol kas nekomentuoja, ar Izraelis dalyvaus „Eurovizijoje“. 

Mums rūpi, kad skaitytojus pasiektų kokybiškas turinys, todėl stengiamės užtikrinti sklandžią teksto kalbą ir faktų patikimumą. Pastebėję neatitikimus ar klaidas apie tai mums galite pranešti e. p. redakcija@jarmo.net
Naujesnė Senesni