LGBTQ+ aktyvistas renka pinigus, kad į „Baltic Pride“ atvyktų kuo daugiau dalyvių: daugiausiai paaukojusio geradario laukia specialus prizas

Birželio 4-ąją Vilniuje vyks „Baltic Pride“ festivalis, kurį vainikuos eitynės, sutrauksiančios be galo daug žmonių iš skirtingų Lietuvos ir viso pasaulio kampelių. Organizatoriai tikisi iki 10 tūkst. dalyvių. LGBTQ+ teisių aktyvistas Pijus Beizaras skatina pasirūpinti tais, kurie gyvena toliau nuo sostinės esančiuose miestuose ir kelionei negali skirti pinigų, bei skatina prie jo iniciatyvos prisidėti kitus. 

„HappyClothes“ įsteigė specialų prizą


jarmo.net 

redakcija@jarmo.net

„Deja, bet nors ir Lietuva nėra didelė, ne visi turi finansinių galimybių atvykti į Vilnių. Todėl aš sumaniau, kad reikėtų surengti lėšų rinkimą, jog bent jau kelis ar kelioliką asmenų galėtume aprūpinti traukinio ar autobuso bilietais į ir iš „Baltic Pride“, – tikino P. Beizaras.

Vaikinas pranešė, kad LGBTQ+ aksesuarų ir darbužių ženklas „HappyClothes Lietuva“ įsteigė prizą, kuris keliaus į daugiausiai paaukojusio geradario rankas. Prizą sudaro „Pride“ aksesuarų komplektas (medvilninės kojinės, apyrankė, diržas, antkaklis), skanėstai ir padėkos raštas. Negana to, visiems paaukojusiems bus suteiktas 15 proc. nuolaidos kodas „HappyClothes“ produktams įsigyti.

Aukoti galite: 
Sąskaitos numeris: PIJUS BEIZARAS LT907300010140185358
PayPal: beizaras@inbox.lt
Naujesnė Senesni