„Baltic Pride“ 2022 festivalio pradžią skelbs nuotaikingas Vaivorykštės autobusas

Gegužės 31 d. 11:00-13:00 val. „Baltic Pride“ 2022 festivalio pradžią skelbs Vilniaus miesto gatvėmis vyksiantis nuotaikingas Vaivorykštės autobusas. Spalvingu muzikiniu autobusu vyksiantys LGBT bendruomenės atstovai aplankys „Baltic Pride“ 2022 festivalio rėmėjus ir draugus, skleis pozityvią atmosferą ir kvies dalyvauti „Baltic Pride“.

LGL/Augusto Didžgalvio asociatyvi nuotr.


Eglė Kuktoraitė, lgl.lt

egle@gay.lt


Nacionalinė LGBT teisių organizacija LGL kviečia prisijungti prie nuotaikingos Vaivorykštės autobuso kelionės (jei bus laisvų vietų) arba pasveikinti dalyvius bet kuriame žemiau nurodytame sustojime.

Autobuso maršrutas:

  • 11:00 val. „Kablys“ (Kauno g. 5)
  • 11:10 val. Norvegijos ambasada (K. Kalinausko g. 24)
  • 11:30 val. Vokietijos Ambasada (Z. Sierakausko g. 24)
  • 12:00 val. „Moody‘s“ (Upės g. 19)
  • 12:30 val. Vilniaus miesto savivaldybė (Konstitucijos pr. 3)
  • 12:50 val. Gedimino prospektas
  • 13:00 val. „Kablys“ (Kauno g. 5)

Spalvomis, muzika ir šūkiais „Už lygybę ir taiką“ pripildytu atviru autobusu, savo kelione Vilniaus miesto gatvėmis džiuginsime ne tik miesto gyventojus, bet ir jo svečius.

Kviečiame prisijungti ir nuotaikingai atidaryti „Baltic Pride“ 2022 renginių savaitę!


Baltic Pride“ 2022 – tris Baltijos šalis jungiantis tarptautinis LGBT festivalis, į Vilnių sugrįžtantis jau penktą kartą. Festivalis vyks birželio 1-5 dienomis. Pagrindiniai festivalio akcentai: tarptautinė žmogaus teisių konferencija „Atviri miestai“, išskirtinis kultūrinis vakaras „Pasididžiavimo balsai“, bendruomenės erdvė „Pride menas“ ir „Pride namai“, oficialūs vakarėliai ir, žinoma, eitynės „Už lygybę ir taiką!“ bei išskirtinis koncertas, kuriuose ne tik švęsime lygybę ir solidarumą, bet ir reikalausime lygių teisių LGBT bendruomenės nariams.
Naujesnė Senesni