Vietoj A.Skardžiuvienės - naujo lygių galimybių kontrolieriaus kandidatūra

Ketvirtadienį susitikusi su dabartine Lygių galimybių kontrolieriaus tarnybos vadove Agneta Skardžiuviene Seimo pirmininkė Viktorija Čmilytė-Nielsen pranešė apie ketinimus pateikti naujo lygių galimybių kontrolieriaus kandidatūrą, praneša BNS.

Lygių galimybių kontrolierė Agneta Skardžiuvienė | lygybe.lt/M. Ambrazo nuotr.

jarmo.net

redakcija@jarmo.net 


Kaip BNS sakė Seimo pirmininkės atstovas spaudai Paulius Žeimys, susitikimo metu V. Č. Nielsen padėkojo už nuveiktą darbą ir informavo apie planus teikti naują Lygių galimybių kontrolieriaus tarnybos vadovo kandidatūrą.

„Kadangi informacija jau paviešinta, tai ją patvirtindama noriu tik pranešti, kad, kaip ir numatyta įstatyme, iki kovo 15 d. pateiksiu Seimui praėjusių metų veiklos ataskaitą, kurią, kaip ir kasmet, aptarsime su mūsų partneriais, dirbančiais žmogaus teisių srityje.

Tikiu, kad darbai bus toliau sėkmingai tęsiami, o Lygių galimybių kontrolieriaus tarnyba pasieks dar didesnių rezultatų ir teigiamų pokyčių mūsų valstybėje, užtikrinant lygių galimybių įgyvendinimą ir diskriminacijos prevenciją", - savo „Facebook" paskyroje ketvirtadienį paskelbė A. Skardžiuvienė

2015 metais A. Skardžiuvienė buvo paskirta tuomet Seimo pirmininkės pareigas ėjusios Loretos Graužinienės siūlymu.




Naujesnė Senesni