Billie Eilish dalijo maistą skurstantiems LGBTQ+ jaunuoliams

Visame pasaulyje gerai žinoma atlikėja Billie Eilish Los Andžele praėjusią savaitę dalijo veganiškus mėsainius norėdama išreikšti palaikymą LGBTQ+ bendruomenei ir kartu padėti jaunimui, dėl tėvų atstumiančio elgesio ar COVID-19 sukeltos pandemijos ekonominio nuosmukio netekusiems pajamų, stogo virš galvos ar darbo.

Billie Eilish | facebook.com/billieeilish nuotr.


jarmo.net

Dalijo maistą

B. Eilish motinos Maggie Baird įkurta pagalbos programa „Support + Feed“, veikianti jau vienerius metus, paskatino prie jos prisijungti ir pačią B. Eilish kartu su kitomis žvaigždėmis, tokiomis kaip Oskarą laimėjęs aktorius Joaquinas Phoenixas ir Rooney Mara.

Įžymybių būrys iš greito maisto sunkvežimio dalijo veganiškus patiekalus.

B. Eilish prisijungė prie savo tėvų organizuotos akcijos tam, kad padėtų LGBTQ+ benamiams jaunuoliams.

Ši pagalbos programa šiuo metu gelbsti beveik 1,2 tūkst. Los Andžele gyvenančių, tačiau skurstančių LGBTQ+ bendruomenės narių, kurių amžius svyruoja nuo 12 iki 25 metų.

Instagram nuotr.


Programos metu ne tik organizuojamas žmonių maitinimas, bet ir vykdomos įvairios švietimo, sveikatos programos.

Programa „Support + Feed“, pasakojo B. Eilish, bendradarbiauja su vietiniais augalinės kilmės restoranais, kad galėtų padėti sunkiai nukentėjusiems nuo COVID-19 sukeltos pandemijos ekonominių padarinių.

LGBTQ asmenims - sunkiau ir emociškai, ir finansiškai

JAV atlikti tyrimai rodo, kad LGBTQ+ žmonės pandemiją išgyvena sunkiau nei heteroseksualios orientacijos asmenys. Didesnė dalis LGBTQ+ suaugusiųjų neteko darbo palyginus su ne LGBTQ+ bendruomenės nariais.

Tyrėjai pastebėjo, kad LGBTQ+ asmenys dažniau dirbo tose srityse, kurios labiau paveiktos COVID-19 sukeltos pandemijos, pavyzdžiui, restoranuose.

Sunkus laikotarpis LGBTQ+ bendruomenei yra ir emociškai. Prasidėjus pandemijai net trys ketvirtadaliai LGBTQ+ asmenų patyrė kur kas stipresnį nerimą, įtampą, tuo metu tokias pačias pasekmes heteroseksualių žmonių tarpe pajutusiųjų – šiek tiek mažiau: pusė.

Naujesnė Senesni