N. Puteikis ir P. Gražulis Seime pademonstravo savo „vertybes": žurnalistams netyčia parodė pikantišką vaizdą

Tiek Naglis Puteikis, tiek Petras Gražulis yra žinomi kaip politikai, kuriems LGBTQ+ bendruomenės teisės yra atsidūrusios kone už borto. Propaguojantys „tradicines vertybes", šie vyrai tai daro savotiškai - vienas jų turi mažiausiai vieną nesantuokinį vaiką su žinoma Palangos verslininke, o tuo metu kitas Seime į spaudos konferenciją atvykusiems žurnalistams demonstruoja itin pikantiškus vaizdus.

N. Puteikiui kilo bėdų su kompiuteriu | Momentinė ekrano kopija

Jarmo.net

redakcija@jarmo.net

Ketvirtadienį parlamente vyko P. Gražulio organizuota spaudos konferencija apie riaušes prie Seimo. Jose dalyvavo ir N. Puteikis. Beje, abu politikai riaušes stebėjo gyvai minioje. 

Tiek N. Puteikis, tiek P. Gražulis nepasisako už LGBTQ+ asmenų teises.

Kalbėdami apie šeimų gynimą, riaušininkus prie Seimo, skiepų priešininkus, policiją, prieš riaušes protestavusius prie parlamento langais asmenis, politikai pateko į keblią situaciją. N. Puteikiui, panašu, kilo bėdų su kompiuteriu, iš kurio vaizdas buvo transliuojamas visiems spaudos konferencijos dalyviams.


N. Puteikis, rodos, netyčia pademonstravo tai, ką mėgsta žiūrėti tada, kai jo kompiuterio nestebi žurnalistai. Netikėtai ekrane pasirodė labai pikantiškas vaizdo įrašas, tiesa, jis buvo sustabdytas. Matyti, kad vyras ir moteris leidžia laiką vonioje, pilnoje putų. 

„Vėl dingo tas", - sumurmėjo N. Puteikis po kurio laiko. 

O štai P. Gražulis puolė prie mikrofono ir pareiškė norintis pranešti „dar vieną svarbią detalę" bei ėmė kalbėti apie numatytą Šeimų sąjūdžio renginį.

Tuo metu N. Puteikis puolė slėpti vaizdą. 

Tikriausiai N. Puteikio pademonstruotas vaizdo įrašas su Šeimų sąjūdžio renginiu neturi nieko bendro. 
Naujesnė Senesni