LGBTQ+ vaiko mama kreipėsi į kitus tėvus: „Atėjo laikas"

Kreipiuosi į tėvus, turinčius LGBTQ+ vaikų.

R. Račienė | Jarmo.net koliažas


Rasa Račienė

LGBTQ+ vaiko mama

Kreipiuosi kviesdama atvykti šį šeštadienį, rugsėjo 4-ą dieną į Kauną, į „Pride". Kreipiuosi todėl, kad būtent dabar, būtent šiuo tikrai sudėtingu laikotarpiu mūsų vaikams kaip niekad reikia mūsų, tėvų, paramos ir palaikymo. 

Pagaliau palaikymo reikia ir mums patiems, jų tėvams. Atėjo permainų metas. Atėjo laikas, kai užtenka bijoti pasakyti garsiai apie savo sūnus ir dukras, kurie kažkodėl netinka daliai Lietuvos visuomenės. Mūsų vaikų keliamos ir viešinamos problemos bei siekiai netinka mūsų išrinktam prezidentui.




Bet mes juk puikiai žinom kokie mūsų vaikai yra iš tiesų. Ir jie nesiskiria nuo savo bendraamžių savo siekiais, savo gebėjimais, meile tėvynei ir supranta, kame yra šeimos ir tarpusavio santykių vertybės. Ir kaip mes juos mylim. Nes esame jų mamos, tėčiai, močiutės ir seneliai.
 
Nejaugi lauksim, kol visi mūsų vaikai emigruos? Į šalis, kur gerbiamos iš tiesų žmogaus teisės ir nereikia slėptis norint paimti mylimą žmogų už rankos. 

LGBTQ+ atributika | jarmo.net nuotr.


Likimas mums suteikė progą suvokti pasaulio kitimą, suteikė progą priimti žmonių įvairovę galbūt lengviau, nei kitiems. Todėl šį šeštadienį turėtume stovėti vieni šalia kitų ir apginti savo vaikus ir jų siekius.
 
Užteks tylėti ir laukti kažkieno malonės. Užteks jaustis nepatogiai prieš gimines, kaimynus ir bendradarbius. Mūsų vaikai - lygiai tokie patys, lygiai taip pat verti visų pilietinių teisių ir galimybių.

Padėkim savo vaikams likti Lietuvoje.

Atvažiuokit į Kauną. Šį šeštadienį, rugsėjo 4-ą. Parodykim, kad mes giname savo vaikus ir pritariame jiems!




Rubrikoje „Pozicija" skelbiamos autorių įžvalgos ir nuomonės. Turite ką pasakyti? Rašykite e. p. redakcija@jarmo.net
Naujesnė Senesni