Šilutės laikraščio direktoriumi tapo ištikimas P. Gražulio bendražygis

Gali būti, kad artimiausiu metu viename Šilutės rajono laikraštyje apie LGBTQ+ asmenis nebus rašoma nieko gero. Leidinio „Šilokarčema" direktoriumi tapo Dobilas Sinkevičius - ištikimas Petro Gražulio draugas, anksčiau bendradarbiavęs su klaidingą ir žeminančią informaciją apie LGBTQ+ bendruomenę skleidžiančiu dienraščiu „Vakaro žinios".

Dobilas Sinkevičius tapo „Šilokarčemos" direktoriumi | Jarmo.net koliažas

Jarmo.net

redakcija@jarmo.net

Dar šį pavasarį „Respublikos" paviešintame vaizdo įraše matyti, kaip su maršų organizatoriais susitikęs D. Sinkevičius, paminėdamas užgaulų žodį apie LGBTQ+ bendruomenės asmenis, dėsto savo nuomonę, jog reikia skleisti neigiamo pobūdžio naujienas apie neheteroseksualių asmenų įvykdomus seksualinius nusikaltimus.

 

Be to, D. Sinkevičius susitikime pareiškė, kad į maršą, organizuotą gegužės 15-ąją Vingio parke, žmonės susirinks dėl to, nes nemėgsta homoseksualių asmenų. 

„Žmonės rinksis todėl, kad nekenčia gėjų, žmonės rinksis todėl, kad juos užkniso karantinas, žmonės rinksis todėl, kad nenori Stambulo konvencijos. <...> Žodžio „ped*rastas" nebeleidžia naudoti. Va todėl. Ir tokių žinučių reikia daugiau, kur gėjus kažką išprievartavo", - įspūdingai „Respublikos" redakcijos susitikime pavasarį pasirodė D. Sinkevičius.

Ketvirtadienį žinoma žurnalistė R. Miliutė paskelbė: „Kuklus tykiosios T&T partinės veiklos darbininkas, žaibiškai išgarsėjęs, kuomet per Kultūros komiteto posėdį neapsirengęs pasirodė su Petru Gražuliu, šviežiai patapo laikraščio Šilutėje savininku beigi direktoriumi. Nekiltų jokių minčių, netgi tokių neįvairių, kad yra tik statytinis.

Jeigu naujasis spaudos magnatas 2015 metais nebūtų deklaravęs 647.07 eurų pajamų, 2016-asiais - 261.22 eurų. 2019-ais 317.58, o mokesčių valstybei - lygiai du euru".



Naujesnė Senesni