N. Puteikis įkliuvo pridavęs butelius su suklastotais depozito ženklais

Tautos ir teisingumo sąjungos vienas lyderių Naglis Puteikis, dar gegužės mėnesį skelbęs palaikantis šeimų maršo siekius, kovą už tariamą prigimtinę šeimą ir tradicines vertybes, pirmadienį įkliuvo pridavęs butelius su suklastotais depozito ženklais. Ar politikui pritrūko pinigų kovai prieš LGBTQ+ asmenų teises, išsiaiškinti nepavyko, nes N. Puteikis su žiniasklaida bendrauti nelinkęs.

Naglis Puteikis | Seimo kanceliarijos nuotr.

Jarmo.net

redakcija@jarmo.net

Delfi.lt praneša, kad buvęs Seimo narys pirmadienį paduotuvėje „Norfa“, esančioje Vilniuje, L. Asanavičiūtės gatvėje, į taromatą sukišo 20 butelių su savarankiškai užklijuotais depozito ženklais, o paskui parduotuvėje už juos atsiėmė 2 eurus. Apsaugos darbuotojas sulaikė vyrą. Kadangi N. Puteikis 2 eurų žalos parduotuvei neatlygino, apsaugininkas iškvietė policiją.

N. Puteikis teigė, kad butelius rado tvarkydamas garažą, dėl to nusprendė juos priduoti. Jam surašytas protokolas, paskirta data, kai jis bus nagrinėjamas.

Pirmadienį N. Puteikis į žurnalistų skambučius neatsakė, todėl politiko versijos išklausyti nepavyko.

Jarmo.net primena, kad prieš gegužės 15-ąją įvykusį pirmąjį šeimų gynimo maršą - anti-LGBTQ+ akciją - N. Puteikis išreiškė maršistams palaikymą.

„Patraukite rankas nuo tradicinės šeimos ir Konstitucijoje įtvirtintos šeimos sampratos. Džiaugiuosi, kad Lietuvos žmonės bunda ir keliasi, telkiame naują, galingą antiliberalią koaliciją, reikalaujame surengti priešlaikinius rinkimus, kuriuose tauta nušluos dabartinę Seimo daugumą“ – viename savo pranešimų skambiai yra pareiškęs N. Puteikis.

Tačiau tauta Seimo daugumos nenušlavė, o į kovą pakilęs politikas Seimo nario mandato neiškovojo. Jis tapo Petro Gražulio padėjėju. 

Kartu su liūdnai pagarėjusiu Kristupu Krivicku į Seimą patekti mėginęs politikas yra deklaravęs, kad partija nepritars vienos lyties asmenų santuokoms, stabdys tariamą genderizmo propagandą.

Tačiau panašu, kad dabar N. Puteikis turės kiek žemiškesnių problemų. Jam teks aiškintis, kas galėjo nutikti, jog parduotuvės taromate atsidūrė buteliai su suklastotais depozito ženklais. 
Naujesnė Senesni