Kovotojas prieš gėjus - be kelnių prieš sekėjus

Antanas Kandrotas, geriau žinomas Celofano pravarde, yra paragėjęs kovotojas prieš LGBTQ+ asmenų teises. Šių metų pavasarį jis kartu su bendraminčiais purškiamais dažais Vilniuje užtepliojo vaivorykštės perėją, simbolizuojančią LGBTQ+ draugišką aplinką. Tačiau kovodamas prieš taip vadinamą „genderizmo" propagandą, A. Kandrotas netikėtai apsinuogino.
 
A. Kandrotas tiesioginio eterio metu savo „Facebook" paskyroje demonstravo apatinius | Stop kadras


Jarmo.net

redakcija@jarmo.net

„Facebook" puslapyje „Knygnešys Gyvai" pirmadienį A. Kandrotas kreipėsi į savo sekėjus, tačiau prieš tai atsistojo. Matyti, kad visuomenę pastaruoju metu audrinęs veikėjas, vienas iš šeimų maršo dalyvių, besirenkančius tiesioginės transliacijos stebėtojus pasitiko be kelnių.

Tai - ne pirmas toks incidentas, kai žinomi žmonės nesusitvarko su technologijomis ir tiesioginių transliacijų metu parodo daugiau nei norėtų. Štai praėjusių metų gruodį Seimo narys Petras Gražulis dalyvavo Seimo Kultūros komiteto posėdyje, kai staiga už jo nugaros pasirodė pusnuogis vyriškis. Lapkričio mėnesį be kelnių Seimo valstybės biudžeto posėdyje dalyvavo ir Seimo narys Bronislovas Matelis.
Naujesnė Senesni