D. Vaitiekūnas pristato savo naują kūrinį „Galvą į sieną"

34-erių metų atlikėjas Dominykas Vaitiekūnas Valentino dienos proga pristatė naują dainą „Galva į sieną“. Kartu su ja – ir muzikinį klipą, kuris skirtas visiems, susiduriantiems su nesėkme meilėje, praneša portalas zmones.lt

Dominykas Vaitiekūnas | Jarmo.net koliažas (Stop kadrai)

jarmo.net 

redakcija@jarmo.net

D. Vaitiekūnas teigia, kad savo naujausiu kūriniu „Galvą į sieną" mėgina parodyti, kad ieškoti meilės – tarytum galvą trankyti į sieną. Šis procesas – ne visuomet produktyvus, jis yra skausmingas.

Kaip rašo zmones.lt, D.Vaitiekūnas prisipažįsta, kad dainos atsiradimą paskatino asmeniniai išgyvenimai ir su laiku nė kiek neblėstantis romantinio ryšio poreikis.


„Tai prigimtinis ir labai stiprus poreikis, kuris mane kartais veda iš proto. O nepavykę bandymai užmegzti tokį santykį – nuvilia. Kartais norisi save įtikinti – „nu sustok, nusiramink, gi kai reikės tai ir ateis. Ko gi čia blaškytis? Bet blaškausi ir visa tai primena absurdiškai pasikartojantį veiksmą, tarsi trankytum galvą į sieną“, – portalui zmones.lt teigia atlikėjas.

Atlikėjas teigia, kad daina „Galva į sieną“ – tai jau ketvirtas viešas būsimo albumo „100 AŠ“ kūrinys. Minėtas albumas, teigia D. Vaitiekūnas, turėtų būti pristatytas ateinantį balandžio mėnesį. 

D. Vaitiekūnas teigia, kad tai bus šmaikšti autobiografinė muzika apie ne visada sėkmingą bandymą rasti susitarimus tarp skirtingų savo asmenybės dalių.

Be kita ko, pavasarį gerbėjus D. Vaitiekūnas ketina pakviesti atšvęsti savo įvairovę ir netobulumą programos „100 AŠ“ pristatyme į sceną lipdamas pasirodyti su gyvo garso grupe.

Homoseksualus atlikėjas kalba ir apie savęs priėmimą.

„Savęs priėmimas – labai ilga kelionė, kurios išvykos taškas visada yra sprendimas save sąžiningai pažinti. Mano nuomone, save priimti galima tik einant į akistatą su pačiais nepatogiausiais savo „aš“ ir užuot juos ignoravus, pabandyti su jais susitarti“, – pristatydamas dainą teigia atlikėjas ir linki apkabinti visus savo vidinius demonus, nes „ir jiems reikia meilės. Dėl to jie ir šėlsta“, – teigė jis, rašo zmones.lt


Mums rūpi, kad skaitytojus pasiektų kokybiškas turinys, todėl stengiamės užtikrinti sklandžią teksto kalbą ir faktų patikimumą. Pastebėję neatitikimus ar klaidas apie tai mums galite pranešti e. p. redakcija@jarmo.net
Naujesnė Senesni