Mark Adam Harold: „Liberalų ir konservatorių dėka LGBT žmonės vis dar neturi lygybės"

Tik nesuprantu, kuo maršistams šita koalicija yra tokia bloga. Liberalų ir konservatorių dėka LGBT žmonės vis dar neturi lygybės, homofobiška „tradicinės šeimos" samprata buvo sėkmingai apginta Seime dėl liberalų ir konservatorių balsų prieš partnerystę.

Viktorija Čmilytė-Nielsen, Tomas Vytautas Raskevičius ir Aušrinė Armonaitė | Seimo kanceliarijos/O.Posaškovos nuotr.


Mark Adam Harold

Politikas, visuomenės veikėjas

Liberalai ir konservatoriai mažai daro ir dėl atminties Holokausto tema: Noreikos lenta vis dar kabo ant valstybinio pastato sienos Vilniuje, t.y. mieste, kurį valdo liberalai ir konservatoriai. Genocido Centras vis dar netyrinėja kolaborantų veiksmų adekvačiai, neatveria archyvų, vis dar dirba antisemitinių veikėjų naudai. Tad jūsų tradicinis antisemitizmas irgi apgintas liberalų ir konservatorių.

VLKK vis dar kontroliuoja kiekvieną jūsų žodį, inspekcija net išrašo baudas dėl nukrypimo nuo jūsų tradicinės kalbos taisyklių. Viskas ramu, ta maždaug fašistinė idėja, kad lietuvių kalba yra gryna ir negali keistis be valstybinės institucijos palaiminimo vis dar gyva. Taigi, jūsų teorija, kad daugiatautinės respublikos suverenitetas priklauso nuo vienos iš piliečių kalbų užšaldymo įstatymais, vis dar galioja net liberalų ir konservatorių kadencijos metu.

Viktorija Čmilytė-Nielsen | Seimo kanceliarijos/O. Posaškovos nuotr.



Policija ir prokuratūra vis dar vengia pradėt tyrimus praktiškai visus neapykantos kalbos incidentų, jūs vis dar esate laisvi rašyti komentarus apie „išdraskytas subinęs" ir palygint homoseksualumą su zoofilija. Jūsų Celofanas suimtas dėl finansinių nusikaltimų, o ne dėl to, kad jis skatino tūkstančius žmonių išreikšt neapykantą ir vadinti vakcinavimą genocidu. Kai liberalė teisingumo ministrė pabandė mažinti neapykantos laisvę Lietuvoje – liberalai ir konservatoriai stabdė iniciatyvą ir jūs niekada negausite baudų dėl pasisakymų apie tai, kad žydai valdo pasaulį slaptais fondais arba dėl teiginių apie tai, kad Briuselis nori, kad visi berniukai kindergartenuose būtų priversti pakeist lytį.

Ingrida Šimonytė | O. Posaškovos nuotr.


Kai Lukašenka stūmė tamsiaodžius į Lietuvos sieną, koalicija skubiai pastatė tvorą, konservatorius atvarė pas migrantus ir aprėkė juos, migracijos depas (departamentas, - jarmo.net) atmetė beveik visus prašymus ir net nori deportuot LGBT migrantus atgal į šalis, kuriose LGBT žmonės yra numėtomi nuo stogų. Ko jūs norite daugiau?

Ta prasme visai nesuprantu kame maršistams bėda. Koalicija daro viską, ko maršistai nori, išskyrus laisvės suteikimą  mirti nuo virusų. Koalicija net didina pensijas, Jėzus marija, jūs maršistai turėtumėt organizuot šventę dabar, o ne mitingus. 

Rubrikoje „Pozicija" skelbiamos autorių įžvalgos ir nuomonės. Turite ką pasakyti? Rašykite e. p. redakcija@jarmo.net
Naujesnė Senesni