Klaipėdos senamiestyje R. Kirilkinas ir jo draugas įsivėlė į muštynes su kitu vyriškiu

Trečiadienio naktį „Facebook“ paskyroje žinomas atlikėjas Ruslanas Kirilkinas paskelbė seriją vaizdo įrašų, kuriuose matyti smurtu pasibaigęs konfliktas. Garsenybė, kartu su draugu laiką leidęs viename Klaipėdos senamiestyje esančiame bare, apsižodžiavo su kitu baro lankytoju. Netrukus veiksmas persikėlė į senamiesčio Tiltų gatvę, kurioje tarp vyriškių kilo muštynės.

Ruslanas Kirilkinas | LRT stop kadras


jarmo.net 

redakcija@jarmo.net

„Esame uždaryti“, – pranešė R. Kirilkinas ir tame pačiame įraše pažymėjo Lietuvos policijos paskyrą.

Pirmajame paskelbtame vaizdo įraše matyti, jog R. Kirilkinas kalbasi su ne itin draugiškai jo atžvilgiu nusiteikusiu asmeniu, kuris atlikėją įžeidinėja. Tikėtina, kad konfliktas kilo dar prieš pradedant filmuoti situaciją. Tuo metu kamerą laikęs kitas vyriškis priėjo prie lankytojo, su kuriuo apsižodžiavo R. Kirilkinas, tačiau šis smogė ir pareiškė, kad nepageidauja būti filmuojamas.

„Policija atvažiuoja“, – kitame vaizdo įraše girdimas vyriškas balsas.

Konflikto dalyviai vartojo necenzūrinius žodžius.

Kitame video epizode matyti, kaip 4 vyriškiai išėjo į lauką ir atsidūrė Klaipėdos senamiesčio pagrindinėje Tiltų gatvėje. 2 iš jų – R. Kirilkinas ir jo draugas, o dar 2 – agresyvus baro lankytojas ir jo kompanionas.

„Davai, ateik čia. Ateik čia, gandone“, – taip į konflikto dalyvį kreipėsi kamerą laikęs asmuo, galimai R. Kirilkinas. 

Vaizdo įraše matyti, kaip baro lankytojas pripuolė prie filmuojančio žmogaus ir puolė stumdytis bei keiktis. Įvyko muštynės. Po akimirkos pasirodė atskubėję policijos pareigūnai. 

Papildyta 2022-03-30 d. 10:40 val. Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vedėja Andromeda Grauslienė teigė, kad konflikto dalyviams surašyti protokolai.

„Kaip informavo Klaipėdos apskr. VPK operatyvaus valdymo skyriaus pareigūnai, šiąnakt apie 01:53 val., Tiltų g., turimais duomenimis kilo žodinis konfliktas, dviem vyrams surašyti protokolai pagal administracinių nusižengimų kodekso 484 str. ir 481 str.“, – teigė A. Grauslienė.

Mums rūpi, kad skaitytojus pasiektų kokybiškas turinys, todėl stengiamės užtikrinti sklandžią teksto kalbą ir faktų patikimumą. Pastebėję neatitikimus ar klaidas apie tai mums galite pranešti e. p. redakcija@jarmo.net
Naujesnė Senesni