„Išėjęs iš spintos“, „Eurovizijos“ vedėjas Mika neklijuoja sau etikečių: įkvėpimo sėmėsi pasinėręs į muzikos pasaulį

Tarp šią savaitę Turine (Italija) vyksiančio „Eurovizijos“ dainų konkurso vedėjų – LGBTQ+ bendruomenės narys, libaniečių kilmės atlikėjas Mika, kuris kartu su Italijos dainininke Laura Pausini ir TV bei radijo laidų vedėju Alessandru Cattelanu pravers įspūdingą ir siurprizų kupiną šou.

Michaelas Holbrookas Pennimana | Nuotraukos šaltinis: instagram.com/mikainstagram


jarmo.net 

redakcija@jarmo.net

Kaip rašo portalas mirror.co.uk, žaismingai besiplaikstančiomis garbanomis, stilingumu ir užkrečiančia energija pasižymintis Mika išleido tokius hitus kaip „Grace Kelly“, „Love Today“ ir „Big Girl (You Are Beautifull) bei užkariavo gerbėjų simpatijas.

Prisiminkime jo istoriją. 

2007 metais Londone gyvenančiam atlikėjui tuomet buvo 23 metai. Beirute gimęs ir Paryžiuje augęs Mika, kurio tikrasis vardas yra Michaelas Holbrookas Pennimana, į šlovės olimpą pakilo po to, kai BBC „Sounds of music“ buvo paskelbtas talentingiausiu atradimu. Neilgai trukus jo kūriniai pateko į Jungtinės Karalystės muzikos topų viršūnes, kai jis išleido savo debiutinį singlą „Grace Kelly“.


Sėkmė atlikėją aplankė kone žaibiškai. Išpirkta net 7 mln. albumo „Life in Cartoon Motion“ kopijų. Tai jam pelnė apdovanojimą už didžiausią proveržį. Mika buvo nominuotas ir „Grammy“ apdovanojimui.

Po poros metu Miko įrašė antrąjį albumą „The Boy Who Knew Too Much“. Išleistas 2009 metais, jis nesulaukė tiek dėmesio, kiek pelnė pirmasis, tačiau vis tiek sukėlė susidomėjimą – parduota maždaug 2 mln. jo kopijų.

Šiame albume pasirodė ir hitas „We Are Golden“, kurio klipe vaikinas šoko apsiavęs žalius blizgančius batus.

Laisvai prancūziškai, angliškai, itališkai ir ispaniškai kalbantis atlikėjas 2016 metais surengė pasirodymą Italijoje, jame dalyvavo ir tokios įžymybės kaip Kylie, Stingas ir Dita von Teese.

2019 metais Mika išvyko į koncertinį turtą, o 2020 metais surengė koncertą savo gimtajame mieste Beirute po jame įvykusio galingo sprogimo.

Garsus vyras yra atskleidęs ir savo asmeninio gyvenimo detalių. Dar 2009 metais jis žiniasklaidai pareiškė, kad jį galima „vadinti biseksualiu“

Dabar 38-erių metų atlikėjas sako: „Aš neklijuoju sau etiketės. Galiu įsimylėti bet ką – tiesiogine prasme bet kokio tipo ir kūno žmogų. Aš nesu išrankus.

2012 metais pasirodžiusiame interviu žurnalui „Instinct“ Mika kalbėjo: „Jeigu jūs manęs paklaustumėte, ar aš esu homoseksualus, atsakyčiau, kad taip“.

Atlikėjas neslėpė, kad dalis jo kūrinių buvo įkvėpti santykių su kitais vaikinais patirčių.

„Muzikoje radau jėgų susitaikyti su savo seksualumu. Tai yra mano tikrasis gyvenimas“, – teigė jis.

Manoma, kad Mika vis dar palaiko artimus santykius su režisieriumi Andreasu Dermaniu, su kuriuo jis bendrauja jau daugiau nei 10 metų.

Mums rūpi, kad skaitytojus pasiektų kokybiškas turinys, todėl stengiamės užtikrinti sklandžią teksto kalbą ir faktų patikimumą. Pastebėję neatitikimus ar klaidas apie tai mums galite pranešti e. p. redakcija@jarmo.net
Naujesnė Senesni