Klaipėdoje lankysis Matto Shepardo tėvai: papasakos apie homoseksualaus sūnaus netektį, sukrėtusią visas JAV

Klaipėdiečiai ir miesto svečiai kviečiami į nemokamą dokumentinio filmo „Mattas Shepardas yra mano draugas“ peržiūra ir diskusija su Matto tėvais Klaipėdoje. Filmo peržiūra rengiama birželio 2 d., ketvirtadienį, 18 val. kino teatre „ArleKinas KUFA“ (Bangų g. 5A, Klaipėdoje).

Jungtinių Amerikos Valstijų ambasados Vilniuje nuotr.


jarmo.net 

redakcija@jarmo.net

Po peržiūros vyks diskusija su Matthew Shepardo tėvais, žmogaus teisų gynėjais Judy ir Dennis Shepardais. Diskusiją moderuos žurnalistas Adomas Zubė, praneša JAV ambasada Vilniuje.

Pripažinimo sulaukusi JAV režisierės Michele Josue juosta pasakoja apie jos artimą bičiulį, homoseksualų studentą Matthew Shepardą, kurio nužudymas sukrėtė šalį ir paskatino Jungtines Valstijas priimti įstatymus, nukreiptus prieš nusikaltimus iš neapykantos. 

Juostoje jautriai pristatomi Matthew draugų ir šeimos narių pasakojimai apie netektį, meilę ir drąsą didžiulės tragedijos akivaizdoje.


Mums rūpi, kad skaitytojus pasiektų kokybiškas turinys, todėl stengiamės užtikrinti sklandžią teksto kalbą ir faktų patikimumą. Pastebėję neatitikimus ar klaidas apie tai mums galite pranešti e. p. redakcija@jarmo.net
Naujesnė Senesni