Niujorko „Times” aikštėje - žinia apie Vilniuje vykstantį „Baltic Pride” festivalį

Garsiojoje Niujorko Times” aikštėje sužibo „Baltic Pride“, vykstančio šią savaitę Vilniuje, simbolis. Tai - JAV finansų bendrovės „Nasdaq” reklama, kurioje išreiškiamas solidarumas su Lietuvos LGBTQ+ bendruomene, žygiuosiančia šeštadienį rengiamose eitynėse. 

Niujorko Times” aikštėje buvo reklamuojamas Baltic Pride” festivalis Vilniuje | „Nasdaq”


jarmo.net 

redakcija@jarmo.net

Bendrovė „Nasdaq” skelbia išreiškianti paramą Lietuvos ir pasaulio LGBTQ+ bendruomenei bei „Baltic Pride“ eitynėms, kurios vyks šį šeštadienį Vilniuje. 

„Viena svarbiausių Nasdaq puoselėjimų vertybių yra įtrauki ir įvairovę užtikrinanti darbo aplinka, kurioje kiekvienas darbuotojas galėtų jaustis saugus, vertinamas ir įvairiapusiškai realizuoti savo talentus. Jau ketverius metus iš eilės Nasdaq JAV pelno apdovanojimą pagal „Corporate Equality Index“ kaip LGBTQ+ bendruomenei palankiausia darbovietė - šiomis įtraukties ir įvairovės vertybėmis nuosekliai vadovaujamės ir Nasdaq Lietuvoje” , - rašoma bendrovės pranešime. 

„Nasdaq” priduria, kad Lietuvoje kompanija vadovaujasi nuostata, jog įvairovė yra stiprybė. „Siekiame, jog kiekvienas žmogus galėtų visapusiškai atsiskleisti tiek visuomenėje, tiek darbo aplinkoje, tad išreiškiame stiprų ir nuoseklų palaikymą LGBTQ+ bendruomenei bei civilinės sąjungos reglamentavimui Lietuvoje”, - teigiama kompanijos pranešime.

Mums rūpi, kad skaitytojus pasiektų kokybiškas turinys, todėl stengiamės užtikrinti sklandžią teksto kalbą ir faktų patikimumą. Pastebėję neatitikimus ar klaidas apie tai mums galite pranešti e. p. redakcija@jarmo.net

redakcija@jarmo.net
Naujesnė Senesni