Pykčio dėl homofobiško akibrokšto neslepiantis JAV politikas pažadėjo nė už ką nenusileisti

Kanzaso miesto (JAV) politikas, imtynininkas Justice Horn susidūrė su homofobišku akibrokštu – jo rinkiminiai plakatai suniokoti įžeidžiais žodžiais. Tačiau vyras sako nė už ką nenusileisiantis neapykantos skleidėjams ir „pakelta galva“ tęsiantis rinkiminę kampaniją.

Nuotraukos šaltinis: twitter.com/JusticeHorn_


jarmo.net 

redakcija@jarmo.net

J. Horn kandidatuoja į vietinę Džeksono apygardos įstatymų leidžiamąją valdybą. Liepos pradžioje politikas buvo informuotas, kad dalis jo rinkiminės kampanijos plakatų suniokoti juodais užrašais „fag“ (lt. pyd*ras).

Šiuose plakatuose pavaizduotas ir LGBTQ+ žmonių palaikymo simbolis – vaivorykštė. 

„Prisipažinsiu, tai įskaudino, kadangi daugelis mūsų tai patiria, šis žodis vartojamas mus pažeminti. Bet kuriuo atveju, aš nepasitrauksiu, o žengsiu toliau pakelta galva“, – savo „Twitter“ paskyroje liepos 4-ąją paskelbė politikas.

J. Horn leidiniui „The Kansas City Star“ tikino, kad homofobiškų frazių išpaišymą ant jo plakatų traktuoja kaip neapykantos nusikaltimą.

„Aš velniškai supykęs ir neatsitrauksiu“, – tikino jis bei paragino LGBTQ+ bendruomenę toliau kovoti su patiriama neapykanta.

Mums rūpi, kad skaitytojus pasiektų kokybiškas turinys, todėl stengiamės užtikrinti sklandžią teksto kalbą ir faktų patikimumą. Pastebėję neatitikimus ar klaidas apie tai mums galite pranešti e. p. redakcija@jarmo.net

redakcija@jarmo.net
Naujesnė Senesni