Eltonas Johnas su būriu įžymybių pateikė rimtus kaltinimus leidiniui „Daily Mail“

Grupė įžymybių pateikė ieškinį leidiniui „The Daily Mail “ ir su šia žiniasklaidos priemone susijusiems kitiems portalams dėl „šiurkščių privatumo pažeidimų“.

Eltonas Johnas | Nuotraukos šaltinis: facebook.com/EltonJohn


jarmo.net

redakcija@jarmo.net

Garsenybės, įskaitant serą Eltoną Johną ir princą Harry, teigė, kad turi „įtikinamų ir didelį nerimą keliančių įrodymų“, kad jie tapo leidybos bendrovės „Associated Newspapers“ neteisėtos veiklos aukomis.

Su leidiniu „The Daily Mail“ yra susiję ir laikraščiai „The Mail on Sunday“ ir „The Mail Online“.

Ketvirtadienį, spalio 6 d., BBC korespondento Danieliaus Sandfordo paskelbtame „Twitter“ įraše teigiama, kad prie ieškinio taip pat prisijungė Davidas Furnishas, ​​Elizabeth Hurley ir Sadie Frost.

Įžymybių teisininkų pareiškime teigiama, kad „galimai atlikti neteisėti veiksmai“ apima įvairius privatumo pažeidimus, įskaitant „privačių tyrėjų samdymą, jog šie slapta įrengtų pasiklausymo įrenginius automobiliuose ir namuose“.

Ieškinyje nurodoma, kad leidiniai pavedė užduotis atskiriems asmenims slapta klausytis ir įrašyti privačius telefonų skambučius, be to, esą laikraščių atstovai apsimetinėjo kitais asmenimis, kad gautų privačius medicininius įrašus bei bankų sąskaitų išklotines.

Tuo metu „Associated Newspapers“ atstovai neigia kaltinimus ir vadina prieš juos ieškinyje išdėstytus teiginius šmeižtu. Anot jų, garsenybės mėgina sukelti iš piršto laužtą skandalą. 

Britų bulvarinė spauda nuolat įsivelia į skandalus dėl šiurkščių etikos pažeidimų. Pavyzdžiui, Harry ir Meghan jau prieš kurį laiką pareiškė, kad po intensyvaus priekabiavimo nebendraus su pagrindiniais britų laikraščiais.

Parengta pagal pinknews.co.uk informaciją
Naujesnė Senesni