Putinas pergalės dienos parade apkaltino Vakarus „agresyviu tradicinių vertybių naikinimu“

Teroristinės Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas, kuris taip pat yra šalies ginkluotųjų pajėgų vyriausiasis vadas, antradienį kalbėdamas kariniame parade Maskvoje palygino nacizmą su „tradicinių vertybių naikinimu“.

Vladimiras Putinas | Dmitrijaus Osipenko/pixabay.com nuotr.


jarmo.net 

redakcija@jarmo.net

„Vakarų globalistų elitas vis dar kalba apie savo išskirtinumą, naikina žmones ir skaldo visuomenes, provokuoja kruvinus konfliktus ir perversmus, sėja neapykantą, rusofobiją, agresyvų nacionalizmą, griauna šeimą ir tradicines vertybes, kurios paverčia žmogų asmenybe“, – sakė 70-metis V. Putinas, kurio sprendimu praėjusių metų vasario 24-ąją buvo pradėta kruvina Rusijos invazija į Ukrainą. 

Anot V. Putino, Vakarai „griauna tradicines vertybes“ tam, „kad toliau diktuotų, primestų tautoms savo valią, teises, taisykles, o iš tikrųjų – apiplėšimo, smurto ir slopinimo sistemą“.

Kaip pranešė Rusijos LGBTQ+ teisių portalas xgayru.info, anksčiau V. Putinas, pranešime kreipdamasis į Federalinę asamblėją, pasmerkė tos pačios lyties asmenų santuokas ir pedofiliją.

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas antradienį baigdamas savo kalbą pergalės dienos proga melagingai palygino Ukrainą užpuolusių Rusijos karių pastangas su sovietų pajėgomis, padėjusiomis nugalėti nacius Antrajame pasauliniame kare, skelbia CNN. 

V. Putinas dažnai remiasi Sovietų Sąjungos pergale prieš nacistinę Vokietiją, kad pateisintų Rusijos invaziją į Ukrainą, sakydamas, kad puolimo tikslas yra „denacifikuoti“ tautą.

Rusijos kariai siunčiami į mirtį okupuojant Ukrainos teritoriją | Asociatyvi pexels.com nuotr.

Vadinamoji pergalės diena yra pati reikšmingiausia Rusijos prezidento Vladimiro Putino kalendoriuje. Šią dieną Rusijos lyderis išnaudoja siekdamas visuomenės paramos ir norėdamas pademonstruoti šalies karinį meistriškumą. Tačiau šiais metais už Maskvos ribų keli Rusijos regionai – daugelis netoli sienos su Ukraina – sumažino pasirengimą paradui dėl tariamų saugumo problemų ir karinės įrangos stygiaus.

Nors daugelis šalių smerkia kruviną Rusijos invaziją į Ukrainą, V. Putinas turi ir sąjungininkų. Štai Šiaurės Korėjos lyderis Kim Jong Unas antradienį laiške pasveikino Rusiją su kasmetine pergalės diena.

Pasak valstybinės Šiaurės Korėjos centrinės naujienų agentūros, Kim Jong Uno laiške nuoširdžiai sveikinamas Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas, Rusijos kariuomenė ir rusai už kovą „įgyvendinant tarptautinį teisingumą ir apginant pasaulinę taiką“ prieš vadinamuosius imperialistus.

Šiaurės Korėja yra viena iš nedaugelio valstybių, demonstruojančių atvirą paramą Rusijos invazijai į Ukrainą ir dėl Rusijos sukelto karo kaltinančių JAV bei Vakarų šalis.
Naujesnė Senesni