Su vaikinu susipažinti norėjęs 20-metis tapo rusų pareigūnų taikiniu

Teroristinis Rusijos režimas atidžiai seka LGBTQ+ bendruomenę ir siekia ją nubausti. 

Asociatyvi Kris Moklebust/pexels.com nuotr.


jarmo.net 

redakcija@jarmo.net

Gegužės 25-ąją už „medžiagos, skatinančios netradicinius seksualinius santykius“, paskelbimą administracinėn atsakomybėn buvo patrauktas Volgogrado gyventojas.

Teismas konstatavo, kad patalpindamas skelbimą, kuriuo siekė susipažinti su tos pačios lyties asmeniu, 20-metis vaikinas pažeidė įstatymą, nurodė teroristinės Rusijos vidaus reikalų ministerijos Vyriausioji Volgogrado srities direkcija.

20-metis Volgogrado Sovietskio rajono gyventojas tapo policijos pareigūnų, kurie „sustabdė destruktyvią veiklą“, dėmesio objektu. Jaunuolis paskelbė skelbimą internete, kad susipažintų su kitu vaikinu. Kaip tai buvo padaryta – socialiniuose tinkluose ar pažinčių programėlėje – nepranešama.

Remiantis Rusijos administracinių nusižengimų kodekso 6.21 straipsnio 3 dalimi, vaikinui buvo surašytas administracinio nusižengimo protokolas. Teisme išnagrinėjus protokolą jam skirta administracinė nuobauda – 100 tūkst. rublių (apie 1,8 tūkst. eurų) bauda.

Jarmo.net primena, kad teroristinis Rusijos režimas taiko apribojimus turiniui, skelbiamam viešojoje erdvėje. Bet koks informacijos apie LGBTQ+ platinimas laikomas nusikaltimu. Anksčiau vadinamasis „gėjų propagandos“ draudimas buvo taikomas tik tam turiniui, kuris skirtas nepilnamečiams asmenims. Neseniai įstatymas buvo išplėstas – uždrausta skelbti informaciją apie LGBTQ+ visų amžiaus kategorijų žmonėms.

Parengta pagal xgayru.info informaciją
Naujesnė Senesni