Patekęs į „Eurovizijos“ finalą, S. Beltė skyrė jautrius žodžius savo vidiniam vaikui

Antradienį vykusiame pirmajame „Eurovizijos“ pusfinalyje pasirodęs Silvestras Beltė keliauja į šio dainų konkurso finalą.

Silvestras Beltė | Sarah Louise Bennett/EBU nuotr.


jarmo.net 

redakcija@jarmo.net

Tarp 10-ties laimingųjų, pavergusių visos Europos širdį ir pasirodysiančių „Eurovizijos“ didžiajame finale, vyksiančiame šį šeštadienį, patekęs S. Beltė padėkojo visiems, kurie už jį balsavo.

„Pirmiausia, labai ačiū jums visiems“, – kalbėjo Lietuvos atstovas.

Naktį iš antradienio į trečiadienį vykusioje spaudos konferencijoje, kurioje dalyvavo 10 pirmųjų „Eurovizijos“ finalininkų, S. Beltė buvo paklaustas, kokie jam kilo didžiausi iššūkiai. Šyptelėjęs atlikėjas atsakė, kad išbandymų sukėlė miego trūkumas.

Pasiteiravus, ar nesumažina šansų laimėti tai, jo daina „Luktelk“ atliekama lietuviškai, jis dėstė: „Iš pradžių buvau toks pat, kaip ir dauguma lietuvių, kurie sakydavo: „Reikia siųsti angliškas dainas...“. Bet likęs pasaulis vis kartojo, kad lietuvių kalba yra graži“

Vaikinas skyrė ir jautrius žodžius savo vidiniam vaikui: „Savo vidiniam vaikui norėčiau pasakyti, kad suprantu, jog tau teko susidurti su sunkumais, bet myliu tave visa širdimi“.

Gegužės 11 d. vyksiančiame „Eurovizijos“ finale be Lietuvos taip pat pasirodys Serbija, Portugalija, Slovėnija, Ukraina, Suomija, Kipras, Koratija, Airija ir Liuksemburgas.

Naujesnė Senesni