„Su meile, Viktoras" žvaigždė įsitikinęs: „Neverta slėpti to, kas esate"

Filmo „Su meile, Viktoras" (angl. Love, Victor) žvaigždė Michaelas Cimino mano, kad ir heteroseksualūs aktoriai gali puikiai atlikti homoseksualių personažų vaidmenis. Tai vaikinas įrodo savo pavyzdžiu. Tačiau jis įsitikinęs, kad į LGBTQ+ roles reikia įdėti daug nuoširdaus darbo.

Michaelas Cimino | Gilles Mingasson/Hulu nuotr.


M.Cimino filme „Su meile, Viktoras" vaidina homoseksualų paauglį, kuris stengiasi susitaikyti su savo tapatybe. Jo tėvai, kilę iš Puerto Riko ir Kolumbijos, yra religingi ir mano, kad Viktoras yra heteroseksualus. Nuoširdus serialas parodo homoseksualaus paauglio išgyvenimus šeimoje, kuri nėra visiškai priimanti.

Aktorius M. Cimino yra heteroseksualus ir ne kartą susidūrė su klausimu, ar homoseksualius personažus gali vaidinti heteroseksualūs aktoriai.

21-erių metų vaikinas įsitikinęs, kad aktoriai turi padaryti viską, jog nekeltų abejonių dėl savo personažų.

„Nemanau, kad kas nors turėtų atlikti kokį nors vaidmenį, jeigu sąžiningai ir autentiškai neatvaizduoja situacijos ir jos sunkumo", - interviu LGBTQ+ leidiniui „Pink News" sakė A.Cimino.

Anot jo, aktoriai, dirbantys vien tik dėl pinigų, greičiausiai negalėtų atlikti vaidmens, reikalaujančio itin didelių pastangų. Yra reikalinga atiduoti dalelę savo širdies. Vaidinant homoseksualius personažus svarbu gerbti LGBTQ+ bendruomenės kovą, situaciją, kuri yra vaizduojama filme.

Tam, kad suprastų LGBTQ+ žmonių išgyvenimus ir emocijas, patiriamas dėl visuomenės požiūrio, nelygybės, M.Cimino ilgai kalbėjosi su savo homoseksualiu pusbroliu apie jo patirtį.

Aktorius teigė besitikintis, kad savo vaidmenį atliko taip, jog dėl personažo išgyvenimų ir tapatybės niekam nekiltų jokių abejonių. 

Vaikinas teigė norintis, kad LGBTQ+ žmonės pasijaustų ne vieni. „Jūs rasite savo pasirinktą šeimą ir aš tikiuosi, kad suprasite, jog nepaisant to, ką išgyvenate, neverta slėpti to, kas esate. Jūs turėtumėte būti savimi, tais, kas esate, ir visiems turėtų būti leidžiama būti tokiems, kokie jie yra, nebijant, jog pasaulis juos sugėdins ar nusisuks šeima", - kreipdamasis į LGBTQ+ bendruomenę kalbėjo A.Cimino.
Naujesnė Senesni