Dėl Puidoko pasisakymo apie „normalų genofondą" - į Etikos komisiją

Seimo nariui Mindaugui Puidokui, pareiškusiam, kad Lietuva turi atsiskirti nuo Europos Sąjungos taip „siekiant išsaugoti normalų genofondą", gresia varstyti Seimo Etikos ir procedūrų komisijos duris. Buvęs Vilniaus miesto tarybos narys Mark Adam Harold  pranešė pateikęs skundą dėl tokio į LGBTQ+ bendruomenę nukreipto pasisakymo.

Jarmo.net koliažas


jarmo.net 

redakcija@jarmo.net


„Kreipiuosi į Seimo Etikos ir procedūrų komisiją dėl M. Puidoko viešai skelbto pasisakymo: „reikia svarstyti atsiskirti nuo ES, siekiant išsaugoti normalų genofondą". Būtent kalba apie „normalų genofondą" leidžia skaitytojams suprast, kad M. Puidokas sako, kad LGBTQ+ žmonės yra svetimos ir genetiškai pavojingos, t.y. kad skaitytojams reikia ginti Lietuvą nuo tokių svetimų genų invazijos", - kreipimesi į Etikos ir procedūrų komisiją rašo M. A. Harold. 

Kovo 12 dieną Seimo narys M. Puidokas savo „Facebook" paskyroje viešai paskelbė: „Manau, kad mes, lietuviai, gyvendami savo garbingų protėvių žemėje privalome tam priešintis! Aš laikau tai principiniu klausimu. Jeigu ES mums prievarta ,,diegia'' nepriimtinas LGBTQ+ genderinės ideologijos vertybes - ką darysime?! Privalome atstovėti kartu su Lenkija, Vengrija, Slovakija, Čekija, Latvija ir kitomis šalimis bei apginti teisę į tradicines vertybes! Jei ne - reikia svarstyti atsiskirti nuo ES, siekiant išsaugoti normalų genofondą, šeimos vertybes".

Parlamentaras taip komentavo naujieną apie Europos Parlamento priimtą rezoliuciją, skuria visa Bendrija skelbiama LGBTQ+ laisvės zona.

M. A. Harold tikino, kad toks M. Puidoko pasisakymas yra nacistinio pobūdžio. „Jei mano dukra bus lesbietė, norėsiu, kad visi Seimos nariai gintų jos laisvę ir lygybę, o ne skelbtų ją genetiškai žemesne. Prašau komisijai įvertinti M. Puidoko pasisakymo apie normalaus genofondo išsaugojimą", - Etikos ir procedūrų komisijai rašė jis.
Naujesnė Senesni