Mergina guodžiasi: nebeapsigina nuo „tradicinių vertybių gynėjų"

Pastaruoju metu internete viena po kitos nuvilnija diskusijos apie LGBTQ+ teises, „tradicinę šeimą", homofobiją ir „gėjus, kurie griauna lietuvių šeimas". Yra ne tik nusiteikusių prieš LGBTQ+ bendruomenę, bet ir tų, kuriems jau įkyrėjo vadinamieji tradicinių vertybių gynėjai.

Asociatyvi pexels.com nuotr.


Portalas jarmo.net kviečia susipažinti su kai kuriais „Facebook" vartotojų atsakymais homofobams.

Dažnai LGBTQ+ asmenys kaltinami tuo, kad puola lietuvių šeimas.

„O ką daryti, jeigu mane tie tradicinių šeimų gynėjai puola? Nors aš nei gėjus, nei ką, bet puola kasdien. Ir labai aršiai! Bruka straipsnius, live transliacijas, net peticijas bruka pasirašyti. Gėjai manęs niekada nebuvo užpuolę, o vat vatnikai visokie paskutiniu metu atakuoja kasdien. Gal yra kokia nors LGBT bendruomenė, kuri priimtų ir mane, tokią visą „normalią"? Nes pati jau nebeapsiginu", - komentarų sekcijoje guodėsi viena „Facebook" vartotoja.

Prieš LGBTQ+ asmenis pasisakantys ir neapykantą kurstantys veikėjai skundžiasi ribojama žodžio laisve.

„Sveiki, šiandien įkėliau savo penio nuotrauką į feisbuką, bet ją ištrynė. Ar normalu, kad korporacija bando kėsintis į žodžio laisvę? Taip pat, kai rodžiau penį parduotuvėje, mane išvarė! Kas jie tokie, kad cenzūruotų mane? Turint omeny, kad mano penis visiškai tradicinis?", - klausia humoristas Olegas Šurajevas.

Kai kurie „tradicines vertybes" ginantieji aiškina, kad gėjai jau sugriovė ne vieną šeimą.

„Jeigu naktį atsigulsi į lovą, išjungsi šviesą ir gerai įsiklausysi į tylą, išgirsi vis garsėjantį dundėjimą – tai byra tradicinės šeimos!", - atkreipti dėmesį į garsus naktį rekomenduoja dar vienas komentatorius.
Naujesnė Senesni