Į neapykantą - su meile: A. Kulitaitė ruošiasi į šeimos gynimo maršą

Žinoma tinklaraštininkė, LGBTQ+ bendruomenės narė Agnė Kulitaitė neslepia ketinanti dalyvauti didžiąjame šeimų gynimo marše, vyksiančiame gegužės 15-ąją. Nors šioje akcijoje daugiausia rinksis homofobiškai nusiteikę asmenys, liesiantys nepasitenkinimą neheteroseksualių asmenų egzistavimu, A. Kulitaitė ketina atsakyti jiems su meile.

Agnė Kulitaitė | Asmeninio archyvo nuotr.

Jarmo.net

redakcija@jarmo.net


„Mąstau dalyvauti Didžiajame Šeimų Gynimo Marše ir klijuoti ant žmonių lipnias širdeles, aišku, jei jie leisis. Kodėl tai darysiu? Nes dalyvaudama LGBTQ eitynėse ne kartą girdėjau šūksnius, jog mus reikia žudyti, mušti ir engti. Noriu kontrastą parodyti", - trumpai savo „Facebook" paskyroje antradienį rašė ji.

Planuojama, kad šeimos gynimo maršas vyks gegužės 15-ąją, jame, organizatorių teigimu, turėtų dalyvauti nuo 5 iki 7 tūkst. dalyvių. Šiame renginyje susirinkusi minia planuoja išreikšti nepasitenkinimą LGBTQ+ bendruomene.

Jarmo.net jau rašė apie tai, kad maršo organizatorių vidiniuose susirašinėjimuose skamba kraupūs žodžiai apie LGBTQ+ asmenų žudymą. Tuo jau susidomėjo ir policija.
Naujesnė Senesni