P. Gražulis prisidirbo: vyrų apsuptyje Klaipėdoje šoko skambant muzikai apie „py*erus"

Sekmadienį Klaipėdoje, šalia Dangės upės organizuotame sporto renginyje, kuriame dalyvavo ir Seimo narys Petras Gražulis, skambėjo necenzūriniai žodžiai - garsiai buvo leidžiamas kūrinys „Kas nešokinės, tas py*eras". Klaipėdos miesto savivaldybės atstovai portalui jarmo.net tikino leidimo tokiam renginiui neišdavę.

Jarmo.net koliažas

Jarmo.net

redakcija@jarmo.net


Necenzūrinė muzika - šalia vaikų sporto erdvės

Vaizdo įrašas, kuriame matyti pagal necenzūrinės leksikos muziką šokantis P. Gražulis, kurio judesius atkartoja dar keli vyrai už jo nugaros, buvo paskelbtas įrašų prodiuserės Neringos Zeleniūtės „Instagram" paskyroje.

Susisiekus su N. Zeleniūte, ji teigė, kad vaizdo medžiagą jai persiuntė kitas žmogus. Anot jos, įvykis užfiksuotas sekmadienį.



„Kas ten vyksta, kokiu pagrindu, aš nežinau, bet aš matau Gražulį, kuris šoka pagal tą dainą, o kaip ten toliau, tai čia reikėtų klausti Klaipėdos miesto savivaldybės, nes viešiems renginiams kažkas turėjo išduoti leidimą", - svarstė N. Zeleniūtė.

Prodiuserė neigiamai įvertino šį sporto renginį. 

„Garsi muzika, šokiai miesto parke, šalia vaikų sporto erdvės, tai kažkokį turėtų turėti paaiškinimą, ką ten veikė Petras Gražulis su tokia iššaukiančia, nekorektiška daina vidury dienos", - kalbėjo N. Zeleniūtė.

Už P. Gražulio nugaros vyrai atsiduria ne pirmą kartą - praėjusiais metais jungdamasis į nuotolinį posėdį, parlamentaras sulaukė pusnuogio vyriškio, padėjusio išspręsti techninius nesklandumus, pagalbos


Leidimo nedavė

Klaipėdos miesto savivaldybės Kultūros skyriaus vedėja Eglė Deltuvaitė teigė, kad Savivaldybės viešosios tvarkos skyriui parengus leidimą renginiui, jos vadovaujamas skyrius jį peržiūri, tačiau šiuo metu Klaipėdoje jokie vieši renginiai vykti negali. 

Paklausta apie renginį, kuriame dalyvavo P. Gražulis, valdininkė aiškino, kad jai apie šią akciją nebuvo žinoma. 

„Esu užtikrinta, kad jie net nesikreipė į miesto savivaldybę leidimo. Tai čia jau problema, nes apskritai renginiai negali vykti", - teigė E. Deltuvaitė. 

Klaipėdos miesto savivaldybės Viešosios tvarkos skyriaus Administracinės veiklos poskyrio vedėjas Marius Poimanskis patvirtino, kad dėl sekmadienį vykusio renginio leidimo iš Savivaldybės nebuvo prašoma.

Jis teigė, kad dėl šio atvejo reikėtų kreiptis į teisėsaugą. Anot M. Poimanskio, pareigūnai savo ruožtu turėtų pradėti tyrimą.

Papildyta: Portalas jarmo.net kreipėsi į Klaipėdos apskrities policiją dėl komentaro apie šį atvejį. Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vedėja Andromeda Grauslienė dėstė: „Mes užregistruosime Jūsų atsiųstą pranešimą ir patikslinsime informaciją buvo ar nebuvo padaryti viešosios tvarkos ar teisės pažeidimai”.

Naujesnė Senesni