Pandemijos akivaizdoje jaunas slaugytojas neapsikentė tokio mažo atlyginimo ir susikūrė „OnlyFans" paskyrą

Tikriausiai net ir dabar, kai skaitote šį tekstą, 23-metų homoseksualus britas Jamesas Cowe yra pusnuogis, rašo Jungtinės Karalystės LGBTQ+ portalas „PinkNews".

Jamesas Cowe | instagram.com/jambocowe nuotr.

Jarmo.net

redakcija@jarmo.net


Vaikinas dažnai nevilki viršutinės kūno dalies dengiančių drabužių. Jeigu atvirai, praktiškai beveik visą laiką.

Tačiau praėjusį ketvirtadienį J. Cowe nusprendė apsirengti. Jis apsimovė tamsius languotus marškinius ir tvirtai ištiesė ranką. Įsitikinęs, kad apšvietimas puikus, vaikinas įrašė „TikTok" video, kuriame pavadino Jungtinės Karalystės ministrą pirmininką Borisą Johnsoną „internetine paleistuve".

Vaikino pyktį galima suprasti.

J. Cowe neseniai išėjo iš sveikatos priežiūros asistento darbo, kurį dirbo net 6-erius metus. Vaikinas nusprendė susikurti „OnlyFans" paskyrą, kurioje dalijasi savo erotiškomis nuotraukomis, ir iš to uždirbti pinigus.

Jamesas Cowe | instagram.com/jambocowe nuotr.


Buvęs sveikatos sistemos darbuotojas „PinkNews" sakė, kad nenuostabu, jog jis priėmė tokį sprendimą po pastarųjų metų.

„Koronaviruso pandemija sukėlė spaudimą, lemiantį didžiulę įtampą visoms sveikatos priežiūros šakoms. Aš jaučiausi nevertinamas ir iš tikrųjų įžeistas", - sakė jis.

Taip J. Cowe itin sukritikavo Britanijos vyriausybės pasiūlymą padidinti sveikatos priežiūros asistentais dirbančių darbuotojų atlyginimą vos 1 procentu.

Jamesas Cowe | instagram.com/jambocowe nuotr.


„Kai koronaviruso sukelta pandemija sukėlė tokį spaudimą, pajutome didelį krūvį visoje sveikatos priežiūros srityje. Aš pasijaučiausi nevertinamas ir net įžeistas“, - Vyriausybės požiūrį į slaugytojus kritikavo vaikinas.

J. Cowe teigė esantis be galo dėkingas „OnlyFans" platformai, kadangi leisdamas laiką joje suprato, jog gali pakeisti savo gyvenimą - nuolat kovodamas dėl išgyvenimo, kai dirbo gydymo įstaigose, dabar jaunas vaikinas gali bent kiek lengviau atsikvėpti.

Vos per 22 dienas po to, kai ėmėsi publikuoti nuotraukas ir vaizdo įrašus „OnlyFans" paskyroje, J. Cowe uždirbo sveikatos priežiūros asistento metinį atlyginimą.

Jamesas Cowe | instagram.com/jambocowe nuotr.


Buvęs sveikatos priežiūros darbuotojas skaičiuoja, kad dabar vos per 3 dienas jis uždirba daugiau pinigų nei uždirbo per mėnesį besidarbuodamas ligoninėse.

J. Cowe pasakojo, kad sveikatos sistemoje ilgą laiką matė savo karjerą. Tai jam atrodė praktiškai neišvengiama. Vaikino šeimai priklauso privatus demensija sergančių žmonių priežiūros centras.

J. Cowe užaugo Bournemouth mieste, esančiame pietinėje Jungtinės Karalystės dalyje.

Jis jau nuo paauglystės dirbo sveikatos asistentu.

Jamesas Cowe | instagram.com/jambocowe nuotr.


„Aš pradėjau dirbti sveikatos priežiūros srityje, kai buvau 18-kos metų, iš pradžių padėjau šeimos versle“, - „PinkNews" kalbėjo jis.

Padirbęs 2 metus šeimai priklausančiame centre, netrukus jis įsidarbino į kitą gydymo įstaigą, besispecializuojančią pagyvenusių asmenų priežiūros srityje.

Anot J. Cowe, darbas sveikatos priežiūroje yra labai reikalingas, tačiau kartu - ir be galo atsakingas.

Vaikinas dėstė, kad per 6-erius šioje srityje praleistus metus pajuto, jog sunkus darbas už tokį mažą atlyginimą jį be galo išvargino.

Kantrybės taurę perpildė Vyriausybės veiksmai pandemijos akivaizdoje.

Taigi, J. Cowe nusprendė apnuoginti savo viršūnę kūno dalį.

Jamesas Cowe | instagram.com/jambocowe nuotr.


Jis prisijungė prie „OnlyFans“ platformos, kurioje vartotojai už pinigus gali prenumeruoti kitus vartotojus

„Tai yra iki šiol vienas geriausių sprendimų, kuriuos esu priėmęs per savo karjerą“, - įsitikinęs J. Cowe.

Menesio abonementas vaikino paskyroje kainuoja 11,99 dolerių.

Šiuo metu jį seka beveik 7 tūkst. vartotojų.

Vaikino šeima nekritikuoja jo sprendimo taip užsidirbti pinigų. J. Cowe dėstė, kad konkurencija socialinėse medijose yra itin didelė, tačiau jis atrado ir savo auditoriją, ir vietą.



Ar esate pilnatmetis?

Šio teksto nerekomenduojame skaityti jaunesniems nei 18 metų skaitytojams. Jame pateikiama informacija nėra tinkama jaunesnio amžiaus asmenims


Naujesnė Senesni